Za plyn zaplatíte v Praze 4 krát víc. Rodina se 2 dětmi loni platila kolem 13 tisíc kč, letos zaplatí nejméně 50 tisíc kč! K čemu je potřeba rychle schválit korespondenční hlasování? Globální lžid a jeho místní poskoci nemají s Čechy slitování

Sdílet

Jsme obyčejná pražská mladá rodina se 2 dětmi (chodí na základní školu) bydlící na panelovém pražském sídlišti. Máme plynový kotel a ten nám i ohřívá teplou vodu. Loni jsme za plyn u Pražské plynárenské zaplatili asi 13 tisíc kč. Jelikož jsme letos již dostali 3 dopisy oznamující zdražení plynu, tak jsme se začali pídit po alternativách. Ty nám ale vyrazily dech. Manželka zkusila ČEZ, tam je cena 4 krát vyšší a odpovědný prodejce jí potvrdil, že to tak bude i dalších obchodníků, což se potvrdilo.

Viníkem je jednoznačně česká vláda, která naší zemi zatáhla do nesmyslné války s Ruskem a tím nás odstřihla od levného ruského plynu. Prý se musíme obětovat a výrazně zchudnou pro našeho spojence, židovského prezidenta Ukrajiny a tamější židovské oligarchy, kteří rozkradli celou zemi a mají na západě miliardové majetky včetně prezidenta Zielenského, který se stal dolarovým miliardářem v době svého prezidentování.

Jak mají takové obrovské cenové nárůsty plynu uhradit důchodci, matky samoživitelky? Vláda a její poradci na to zatím reaguje posmíváním se voličů, prý si mají najít další práci, nebo netopit a nosit v zimě svetr. Jenže ono se jedná jen o loutky, které složí západní globální lžidokracii. Ta nemá s českým člověkem žádné slitováni a nikdy ho neměla. Pro ně (i jejich české kumpány a slouhy) jsme jen dobytek a odpad. Já se ptám, necháme si to masivní okrádání od nich líbit? Proč Maďarsko může mí dál levný ruský plyn a my ne?! Budeme čekat do ledna až nám přijdou astronomické složenky za doplatky, aby tihle darebáci mohli krást a posílat zbraně za naše peníze do války proti slovanským Rusům?! Do války, která se nás netýká a kde Češi nemají žádné zájmy a mohou angažovaností pouze ztratit?!

Oni nás nenávidí a chystají zůstat u moci navždy. Proto ten tlak na korespondenční hlasování, které jim díky podvodům zajistí věčné vítězství. Nechám si to všechno líbit? nebo v sobě ještě máme krev husitů a dávných i nedávných českých bojovníků? Zbavme se té globální hydry a jejich místních klubek zmijí jednou a pro vždy.

Protagonisté režimu se Čechům posmívají a ordinují jim veřejně chudobu

Článek přišel na redakční mail nemusí vyjadřovat názor redakce, tak ale díky svobodě slova zde v USA může publikovat jakékoliv texty. Máte zajímavý názor na současnou situaci, politiku, ekonomiku atd. a nikde vám ho nechtějí zveřejnit? Pošlete ho nám, my se jiných názorů a svobody slova nebojíme!


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *