Velká americká filmová studia začala produkovat dětské filmy s trans a LGBT agendou. Diváci hlasují nohama a filmy nesledují. Studiím to však nevadí. Proč?

Sdílet

Velká americká filmová studia a streamovací a kabelové televize začaly masivně propagovat transsexuální a LGBT agendu v seriálech a filmech pro děti. Třeba studio Pixár a jeho Lightyear, nebo právě uvedený Baymax od Disney. Všechny hlavní postavy se vyjadřují pozitivně o trasgenderismu a otevřeně ho propagují.

Diváci hlasují po svém a na podobné nesmysly nechodí. Kritici začínají poukazovat na to, že studia místo poskytování zábavy přešla divákům přešla na otevřenou menšinovou propagandu. Jenže výrobcům to zjevně nevadí. Ačkoliv to pro ně znamená citelnou finanční ztrátu.

Proč se to děje? Odpovědí je, že se musíme podívat, kdo vlastně hollywoodská studia vlastní a jaké má zájmy. Tam je klíč k pochopení celé genderové a LGBT propagandy, která má primárně za cíl zničení bílé rodiny. Pokud neukážeme veřejně na skutečné viníky, tak se nikdy nedostaneme k řešení skutečných problému. Neřešme loutky, řešme loutkovodiče!


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *