U soukromé pumpy stojí benzín 42,50 u státní EuroOil 46,90. Proč vláda P. Fialy nesníží u EuroOil marže a tím ceny na trhu? Potřebuje z Čechů vyždímat peníze na nákup předražené americké vojenské techniky a na dary židovskému prezidentovi Ukrajiny?

Sdílet

V ČR lze u sítě soukromých benzínových pump ONO načerpat benzín za 42,50 kč za litr natural 95. ONO má 44 čerpacích stanic po celé ČR a tak to na trh nemá velký vliv a běžný motorista tak tankuje benzín za ceny kolem 47 kč/l. „Česká“ vláda by přitom mohla cenu benzínu pomocí vlastní sítě čerpacích stanic EuroOil snadno snížit. EuroOil totiž vlastní státní podnik Čepro a stanic provozuje po celé ČR 201. To už by vliv na trh mělo a ony by se musely cenově přizpůsobit i další prodejci. Benefitoval by tak český motorista, podnikatel atd…

Jenže vláda P. Fialy nic nedělá, Češi ani nejsou její priorita a čím hůř se jim bude dařit, tím spokojenější bude zahraniční loutkovodič a jeho místní „soukmenovci“. Dokonce se vláda běžným lidem posmívá, že mají uskromnit, nikam nejezdit a netopit a nesvítit. Vysáté peníze z kapes českých občanů budou použity na nákup vysoce předražené americké, izraelské, francouzské vojenské techniky a také na dary pro židovského prezidenta Ukrajiny Zielenského, tomu se jistě bude hodit další vila v Itálii, nebo další miliarda dolarů na účtech u západních bank. Případně na spokojený život stovek tisíc ukrajinských „válečných“ uprchlíků, které do Čech cíleně přilákala.

Zahraniční loutkovodič musí být s prací svých místních loutek spokojen, jejich ekonomická a následně fyzická likvidace je jeho mnoholetým plánem a Fiala a Co. se pilně snaží jeho plány naplnit.

Nechají si to Češi věčně líbit? Nebo v sobě znovu objeví bojovnou krev husitů a vyženou protičeské kolaboranty a příslušníky mafie ze země a budou si zase vládnou sami a pohodově žít?

řidič, čtenář serveru www.ceskavec.com


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *