Vláda ODS půjčila ČEZu 74mld., aby nedošlo ke zvýšení záloh občanům a ona si udržela v podzimních volbách „legitimitu z voleb“ a mohla tak v zimě potlačit „legálně“ násilím lidová povstání, až lidem přijdou obří doplatky za energie

Sdílet

Česká vláda vedená „Ukrajincem“ P. Fialou (ODS) půjčila prosperující polostátní firmě ČEZ 74 mld. korun za velmi výhodných a tajných podmínek. Půjčka zdánlivě nedává logiku, ČEZ je prosperující firma, která nemá problém s cash flow a na účtech drží značnou hotovost. Proč tedy k tak podivné půjčce došlo?

Důvod je prostý. Vláda se dohodla s vedením ČEZ, že do podzimu nezvýší razantně zálohy na energie a nepřenese zatím prudké zvýšení nákladů za energie na občany. Důvodem je udržení klidu v protektorátu během podzimních voleb, aby si 5. koalice dál liberálně demokraticky našvindlovala volby a měla dál senát pod plnou kontrolou.

Čechy čeká nemilé překvapení až v lednu, kdy dostanou doplatky za energie v řádech desítek/stovek tisíc. To pochopitelně bude pro stovky tisíc domácností likvidační, protože takové peníze nebudou mít. Liberálně demokratický režim se ještě bude lidem posmívat, že si měli koupit svetry a mít doma 10 stupňů, jak jim radili arogantní politici v parném létě.

Dojde pravděpodobně k protirežimnímu povstání s cílem protilidový režim sloužící cizině svrhnout. Lidé totiž nebudou již mít co ztratit.

Vláda pak bude „legitimně“ po schválení parlamentem a senátem požádat „spojence“ o pomoc a povstání utopí v krvi. Jaké jednotky to budou (americké, polské, či „ukrajinské) není důležité. Česká armáda totiž bude v té době bojovat na Ukrajině. Vše tak proběhne vlastně legálně „podle práva“, vláda přece zasáhla (s cizí pomocí) proti živlům, které chtěly odstranit protiústavním pučem liberálně demokratický režim. Nosatý pán v cizině bude spokojen, jak Čechy zase převezl.

Mimochodem v sousedním Německu už politici vyhrožují bouřícím se lidem tvrdými represemi zcela oficiálně.


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *