Rusko zachraňuje Srí Lanku před hladomorem. Západ prohrává PR ofenzívu po celém světě

Sdílet

Západními globalisty uměle vyvolaná ekonomická katastrofa a hladomor na Srí Lance končí. Prezident země Gotabaya Rajapaksa oznámil, že měl dnes telefonický hovor s ruským prezidentem V. Putinem a požádal ho o půjčky na nákupu pohonných hmot a hnojiv. Rusko se také stane dodavatelem ropy a plynu na tento tropický ostrov. Stejně jako se stalo klíčovým dodavatelem strategických surovin pro sousední Indii.

Krize byla globalisty vyvolána před několika týdny tím, že ze dne na den bylo zemědělcům zakázáno požívat umělá hnojiva, jenže žádná ekologická hnojiva do země dovezena nebyla a tak se farmářům nevyplatilo produkovat potraviny (psali jsme zde). Devizové rezervy byly vyčerpány a z větší části rozkradeny vládnoucí elitou (podobnost s Ukrajinou čistě náhodná). Zemi následně zachvátil naprostý chaos a mnoho lidí přestalo mít peníze na nákup základních potravin. Srí Lanka se dostala do varu a došlo k řadě velkých protivládních demonstrací za svržení vlády a to i za použití násilí. Globalisté zřejmě ale už tohle lokalizované cvičení nepotřebují, tak dovolili svým loutkám na Srí Lance krizi ukončit. Ono navíc hrozilo, že by se lidé mohli opravdu svrhnout tamější „demokracii“ a tím se vymanit z koloniálního vlivu a vládnou si sami.

Rusko pomoc přislíbilo a nepochybně zemi zachrání před pádem do naprosté anarchie a hladomoru. Je to další z mnoha proher Západu ovládaného globální lžidokracií, který v posledních desetiletích umí je ničit a parazitovat na ostatních. Současná ekonomická krize v Česku je toho smutným příkladem!

Podobně Západ prohrává v Africe. Latinské Americe a Asii. I tam Rusko navazuje nové vztahy a spolupráci na bázi vzájemné výhodnosti.

Povede se podobný obrat i Čechům a Slovákům? Zbaví se i oni koloniální vlády a osvobodí se z područí nejstarší mafie světa, která je ovládla a vykořisťuje od roku 1989? Určitá inspirace pro lidi u nás doma by to být mohla.

Joe Nowak, Chicago, USA

článek nemusí vyjadřovat názor redakce


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *