Uměle vyvolaný hladomor na Srí Lance. Plánují ho globalisté i v Evropě?

Sdílet

Tropický ostrov Srí Lanka (dříve Cejlon) býval britská kolonie, která byla následně začleněna do Britského společenství (Commonwealth) je v současné domě zasažen uměle vyvolanou ekonomickou krizí, která začíná eskalovat do naprostého nedostatku potravin – hladomoru.

Krize byla způsobena rozhodnutím tamějšího prezidenta Gotabaya Rajapaksa, který se rozhodl z ostrova udělat zemi s plně ekologickým zemědělství. Rozhodnutí vydal de facto přes noc a znamenalo zákaz prodeje a používá umělých hnojiv, kdy ale organická hnojiva nebyla k dispozici. To vedlo k okamžitému prudkému poklesu výnosu ze zemědělské výroby, kdy výnos plodin pokles několikanásobně a hlavně farmářům se přestalo vyplácet vůbec potraviny pěstovat. Země navíc zápasí s nedostatkem pohonných hmot, devizové rezervy země byly vyčerpány a z části rozkradeny vládnoucí klikou a tak je ekonomická katastrofa na obzoru, Na doplnění obrazu zkázy zakázal velký soused Indie nejenom vývoz pšenice, ale i rýže. Co bude 22 mil. obyvatelů tropického ostrova jíst za pár dnů, je tedy záhadou a nezdá se, že by to tamější „elity“ vzrušovalo.

Je patrné, že tato krize nevznikla náhodo a její původ nepochází ze země, ale jedná se o globalistické rozhodnutí. Jsou to právě protagonisté z řad globálních „vyvolených“ elit jako rodina Rothschilds, B. Gates, Goldsmith, Baruch atd. kteří propagují ekologické zemědělství a depopulaci lidstva současně. Cílem je zřejmě vyzkoušet, co se po takovém rozhodnutí stane a jak bude společnost reagovat a zde se podaří případné protesty hladových lidí potlačit/udržet na uzdě.

Že by se to v ČR stát nemohlo? Vážně? I v naší vlasti jsou u moci loutkové elity, které splní každý globalistický rozkaz i kdyby to mělo znamenat 10 mil. mrtvých Čechů. Stačí se podívat na korona plandemii, či šílení s válkou proti Rusku a s tím spojená nastolovaná chudoba a ukrajinizace země. Vždyť rozhodnutí o úplném odpojení plynu z Ruska bez adekvátních náhrad jsou již veřejně oznamována, stejně jako globalisté mluví o potřebě chudoby pro Evropany (Třeba šefka FED Yellenová). Přidat k tomu zákaz používání umělých hnojiv s nějakou ideologickou omáčkou o boji proti Rusku, či záchraně planety přece také nebude pro tyhle slouhy ciziny problém, že to vyvolá hladomor? No a co?! Bude snad hladovět P. Fiala, nebo pí. Pekarová?. Již pár měsíců se „česká“ vláda lidem posmívá (jak viděla u svých chlebodárců), že se lidé musí uskromnit, méně topit, nikam nejezdit, méně jíst atd. takže je podobné signály potřeba brát vážně.

Jak se z toho poučit a jak se na podobnou krizi připravit? Jednak je určitě dobré udělat si doma nějaké zásoby jídla, léků, vody atd. Obstarat zbraně na obranu sebe a svých nejbližších a hlavně se začít organizovat alespoň na lokální úrovni, kdy bude potřeba vytvořit nové řízení, až se staré zhroutí. Přestaňte řešit, zda máte se sousedem rozdílné názory na ten či onen politický problém a hledejte, co vás spojuje. Ubránit se budete moci pouze jako skupina a národ. Globalisté se určitě o něco pokusí a je potřeba je brát vážně, ale ani oni nejsou všemocní a jejich satanské ideologie zla jim vždy nepomohou.


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *