Ruská vláda zakázala činnost Židovské agentuře. Dostává proxy válka na Ukrajině nový rozměr?

Sdílet

Ruské úřady nařídily Židovské agentuře okamžité zastavení činnosti a jakýchkoliv aktivit v celém Rusku, Židovská agentura je financovaná izraelskou vládou a má na starosti přesun Židů do Izraele. V Rusku aktuálně žije údajně asi 500. tisíc příslušníků židovské menšiny.

Předáci agentury a izraelská vláda jsou zděšeni. Po roce 1989 měla agentura v Rusku zcela volné pole působnost a mohla si dělat de facto, co chtěla a najednou úplný zákaz činnosti.

Krok ruských úřadů nelze hodnotit bez mezinárodních souvislostí. Rusko aktuálně bojuje proxy válku se Západem, který je de facto ovládán židovskou finanční oligarchií. Ukrajina pro tuhle samozvanou vyvolenou „elitu“ má mimořádný význam. Tzv. aškenázští Židé jsou potomky Chazarské říše, která se nacházela právě na území dnešního „státu“ Ukrajina. Již delší dobu se také ze sionistických kruhů ozývají hlasy o vytvoření Izraele 2.0. právě z bývalé Ukrajiny.

K tomu měl sloužit převrat v roce 2014. Tehdy bylo vojenským pučem dosazeno Západem k moci vedení v jehož čele stál P. Poroshenko, magnát židovského původu (aktuálně se před válkou skrývá v Londýně), ten se ke svému židovství ale nijak veřejně nehlásil, ale směr určil jasně. Po instalování současného prezidenta Zielenského šly již ohledy na veřejné mínění gojů zcela stranou. Židé ovládali funkci prezidenta, předsedy vlády, šéfa tajné služby a národní banky. To ale vyvolalo třenice mezi běžnými Ukrajinci, kteří se začali ptát, kdo jim vlastně vládne a táhne je do chudoby a de facto vyhání ze země (V posledních letech emigroval z Ukrajiny každý rok nejméně jeden milion lidí z důvodu vysoké nezaměstnanosti, chudoby, otřesné korupce atd). Dočasně bylo tedy do veřejných funkcí nainstalováno několik parade gojů, ale směr chazarizace Ukrajiny se nezměnil.

To všechno překazila ruská vojenská operace. A tak Západ zahájil otevřenou proxy válku s Ruskem, s cílem bojovat až do posledního Ukrajince (Poláka, Čecha atd.) včetně posílání jednotek pod pláštíkem „dobrovolníků“, protože běžným Ukrajincům se za bojovat za Izrael 2.0. vůbec nechce a dezerce ukrajinských vojáků jsou zcela běžná věc (jen ČR se ukrývá ca 80-100 tisíc Ukrajinců vojenského věku). Ukrajincům totiž už na Ukrajině vůbec nic nepatří a skoro všechno včetně většiny potajmu zprivatizované půdy vlastní Židé a židovské firmy.

Oficiální izraelská vláda sice z počátku prokazovala ke konfliktu zdrženlivost, ale jakmile se podařilo ze země evakuovat všech 250 tisíc místních Židů ( ukrajinští Židé na rozdíl od Ukrajinců do armády narukovat nemuseli a na frontě tedy neumírají), tak se otevřeně přidala na stranu svého „ukrajinského“ prezidenta včetně posílání zbraní a jednotek a dostala se do otevřeného konfliktu s Ruskem.

Ve světle těchto skutečností je reakce Ruska celkem pochopitelná. Proč by mělo Rusko dovolit na svém území působit agentuře nepřátelského státu?! To by by bylo možné pouze v nesuverénních koloniích typu „Česko“ a Slovensko.

Ukrajinským Židům bylo doloveno opustit zemi, na rozdíl od etnických Ukrajinců ve válce s Ruskem umírat nemusejí….

Bude zajímavé sledovat, jak se bude situace na Ukrajině vyvíjet. Čechů a Slováků se to totiž týká velmi významně.

Joe Kolach, Texas, USA

Článek nemusí vyjadřovat názor redakce


Sdílet

One Reply to “Ruská vláda zakázala činnost Židovské agentuře. Dostává proxy válka na Ukrajině nový rozměr?”

  1. dobry clanek, konecne se Rusko probudilo, ovsem jejich reakce je stale jeste vlazna, kdy konecne zacnou sestrelovat stihacky izraelskych zlocincu v Syrii a zlikviduji jejich zakladny na Golanskych vysinach.
    Zajimalo by mne zda skutecne 250 000 zidu odtahlo do Israele, nikde jsem to zatim necetl,to by byl pro Ukrajinu alespon jeden pozitivni bod, tim maji ovsem zase smulu Palestinci.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *