Prezident Srí Lanky požádal Rusko o pomoc kvůli hrozícímu hladomoru. Za 2 dny mu dav vypálil rezidenci a donutil ho odstoupit. Jaké poučení si musí vzít západní kolonie typu „Česko“?

Sdílet

Minulý týden požádal prezident Srí Lanky Gotabaya Rajapaksa o pomoc ruského prezidenta Putina kvůli hrozícímu hladomoru na tomto tropickém ostrově (psali jsme zde). Rusko pomoc přislíbilo a mělo se stát spolehlivým dodavatelem strategických surovin a hnoji a pomoci tak odvrátit uměle vyvolaný hladomor, který klepe na dveře. Pouhé dva dny poté ale rozzuřený dav svezený do hlavního města Colomba vlaky a autobusy vypálil rezidenci prezidenta a donutil ho k rezignaci. Protesty sice probíhaly již delší dobu, ale nikdy nedošlo k podobným násilnostem. Je rovněž podivné, že policie a armáda nechala demonstranty vniknout de facto bez problémů do rezidence, vydrancovat jí a následně zapálit. Otázkou rovněž je, kdo zorganizoval svoz davů do města, když není nafta pro autobusy a vlaky.

Hořící rezidence prezidenta Srí Lanky zapálená davem po jeho žádosti o pomoc z Ruska

Jedná se evidentně o odvetný krok západních globálních sil, které si nepřejí, aby Rusko získalo pozitivní PR 3. světě. Další země by se totiž mohly dobrat k názoru, že není důvod, aby se nechaly vykořisťovat lžidokratickými chamtivci z řád samozvaně vyvolené globální elity. Potom by logicky mohly další země začít navazovat vzájemně výhodné vztahy s Ruskema dalšími státy a to nehodlají globální elity sedící v Londýně, New Yorku, Davosu atd. připustit. Že kvůli hladu, nedostatku léků atd. zemře část obyvatel Srí Lanky je jim naprosto jedno, pro něj jsou to jen dobytek určený na porážku. Srí Lanky tak zůstane nadále kolonií připoutanou ke globálním elitám.

Jaké poučení by si z toho měli vzít obyvatelé západních kolonií typu Česko? Globální finanční oligarchii na jejich životech vůbec nezáleží. Oni Čechy dokonce ani nepovažují za lidi, ale za zvířata a mají k tomu dokonce perverzní ideologii, která to říká otevřeně. Jsou připraveni nechat Čechy v případě „potřeby“ všechny pomřít a vyhubit.

Jejich místní 5. kolona (část z ní si naivně myslí, že jsou jedni z nich) to pro ně ráda udělá. Lidé jako Fiala, Pekarová, Jurečka, Babiš, Rakušan atd, bez mrknutí oka obětují v případě příkazu ze zahraničí klidně 10 mil. Čechů pro „vyšší cíle“ svých zahraničních pánů.

To znamená, že s tímhle musí skutečně národní opozice, která jistě bude muset tvrdě bojovat všemi prostředky za záchranu národa, počítat. Globální elity a jejich místní loutky s Čechy nebudou mít slitování, stejně jako ho nemají s obyvateli Srí Lanky. Češi to budou muset vzít na vědomí a v budoucím konfliktu podle toho uvažovat a jednat.

Joe Nowak, Chicago, USA


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *