Německé univerzity jsou sídlem perverzních ideologií a totality. V Berlíně zrušili přednášku bioložce, která tvrdí, že v přírodě jsou pouze 2 pohlaví. V

Sdílet

Německé univerzity byly kdysi centrem vzdělanosti a kritického vědeckého myšlení a svobodné debaty, To už dávno neplatí. Přesvědčit se o tom na valstní kůži musela mladá doktorandka Marie-Luise Vollbrecht na Humboltově univerzitě v Berlíně, která se v rámci projektu Dlouhá noc vědy (Langen Nacht der Wissenschaft), chystala přednést vystoupení s názvem Geschlecht ist nicht (Ge)schlecht, Sex, Gender und warum es in der Biologie zwei Geschlechter gibt“ (volný překlad: pohlaví není špatné, sex, pohlaví a proč jsou v biologie dvě pohlaví).

Několik hodin před zahájením ale universita přednášku zrušila, protože si prý několik studentů stěžovali, že je přednáška a doktorandka transfobní.

To vyvolalo ve skutečně vědeckých kruzích pobouření, protože se nejedná o první případ, kdy jsou v univerzitním prostředí perverzní pseudovědecké „teorie“ nadřazeny skutečnému poznání a vědě.

Univerzitu to ale nezajímá a dokonce se prý spekuluje, že doktorandu propustí a nenechá jí dokončit její dizertaci.

Dostáváme se opět do situace, kdy v případech, že realita je v rozporu s ideologií, pak se musí realita přizpůsobit ideologii? To už předváděli židovští aktivisté a „vědci“ ve 20. století, když pomáhali nastolit nejrůznější totalitní systémy různě po světě. Dovolíme nové generaci totalitářů to zopakovat, nebo se postavíme ne rozhodný odpor?! Proč by se normální většina měla přizpůsobovat perverzní menšině, která se samolibě nazývá vyvolená?


Sdílet

One Reply to “Německé univerzity jsou sídlem perverzních ideologií a totality. V Berlíně zrušili přednášku bioložce, která tvrdí, že v přírodě jsou pouze 2 pohlaví. V”

  1. Co mi to připomíná, dá se tomu říkat de já vu? To mi připomíná návrat do 50. let 20. st., kdy ideologie byla vědě nadřazena. Je vidět, že se politici rozhodli přepisovat učebnice biologie.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *