„Místo otce a matky budou „rodící a nerodící rodič“, plánuje americká unie učitelů

Sdílet

Genderové šílenství za oceánem nepolevuje ani o prázdninách. Jedna z největších amerických učitelských unii  National Education Association plánuje zrušení výrazů otec a matka. Tyhle „staromódní označení rodičů“ mají být nahrazeny výrazy rodící a nerodící rodič („birthing parent“ a „non-birthing parent.“).

Nebude asi překvapením, že tahle organizace se hlásí k americké demokratické straně, která má podobnou pokrokářskou agendu ve svém programu.

Vážně je tohle ten Západ, kam chtějí Češi patřit? Také chcete, aby vám ve škole říkali místo maminka (rodící rodič) a místo táta (nerodící rodič)? Dnes je Západ destruktivní perverze a je čas tohle šílenství opustit, než nás stáhne s sebou do záhuby.


Sdílet

2 Replies to “„Místo otce a matky budou „rodící a nerodící rodič“, plánuje americká unie učitelů

  1. Tu unii ucitelu vede zidovka -lesba v pokrocilem veku Za manzela ma rabajku ktera ji prolizuje dle zidovkeho ritualu odborne jednoo nahoru posruhe dolu -rejzak a znova jede im to jak z Talmudu

  2. neco podobneho uz zavedli magori ve Skandinavii, slovo matka a otec v urednim styku uz neexistuje. Tihle uchylaci budou tak dlouho vymyslet voloviny az to te normalni vetsine vyhakne a zatroubi halali.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *