Černý uprchlík zvraždil funkcionářku německé CDU, strany vítačky A. Merkelové

Sdílet

Irácký uprchlík Ayas Illias A. (23) zavraždil v německém Hannoveru Sabinu U. a jejího manžela. Důvodem pravděpodobně bylo nesplácení dluhů, které uprchlík u manželského páru měl. Manželský pár údajně prodal uprchlíkovi auto dílnu, tu ale imigrant neměl v úmyslu splácet a vše vyřešil tak, že manželský pár ubodal. Nyní sedí ve vězení a čeká na (mírný) trest, nebo prohlášení za mentálně narušeného, jak bývá v podobných případech zvykem.

Paradoxem je, že Sabine U, byla místní funkcionářkou CDU, strany bývalé kancléřky A. Merkelové, která otevřeně podpořila masivní příchod milionů imigrantů do Německa v roce 2015. Jenže místní funkcionářka neměla na rozdíl od Merkelové ochranku a tak se snadno stala obětí uprchlické kriminality.

To by mělo být varování aktivistům, řadovým straníkům protičeských stran i u nás doma. V případě krize vás vaši vůdcové nechají na holičkách imigrantům, nebo předhodí řádícímu davu. Oni si budou pěkně sedět doma chránění policií, nebo soukromou ochrankou, či utečou do zahraničí, kam ulili nakradený majetek a vás klidně nechají umřít na ulici.


Sdílet

One Reply to “Černý uprchlík zvraždil funkcionářku německé CDU, strany vítačky A. Merkelové”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *