Jiný názor na koronavirus je terorismus. Liberální lžidokracie vstupuje do fáze otevřeného teroru odpůrců. To už tady všechno bylo. Stejní lidé, stejné metody, stejná jména…

Sdílet

Ministr vnitra J. Rakušan prohlásil, že policie začne stíhat jako terorismus mimo jiné nekonformní názor na koronavirus a tzv, „protikoronavirová opatření“. Je to zdánlivý paradox, že otevřený útok na svobodu slova vyhlašuje předseda strany, která se zmítá v obrovských korupčních skandálech.

Jenže jen zdánlivý. Liberální demokracie je ze své podstaty systém totalitní, vymyšlený lidmi kteří se po staletí snaží nastolit globální totalitní světovládu. S komunismem jim to nevyšlo kvůli národně orientovaným komunistům ve většině zemí (Stalin, Gottwald atd.), tak to nyní zkouší s „liberální demokracií“. Stejně jako tehdy je za tím vymyšlená ideologie v kruzích nejstarší mafie světa, která slouží satanovi (silám zla). Síly zla se neumí pravdě postavit v otevřeném boji, protože jejich hlavní zbraní je klam a lež. Oni někoho velebí jako „vzácného člověka“ a přitom mu za zády chystají past. Jejich síly jsou rozprostřeny po zemi jako chobotnice jejich příslušníků a služebníků.

Nyní nám vyhlásili otevřenou válku, je to válka na život a na smrt. Volte život a braňte se téhle bandě darebáků všemi prostředky!


Sdílet

One Reply to “Jiný názor na koronavirus je terorismus. Liberální lžidokracie vstupuje do fáze otevřeného teroru odpůrců. To už tady všechno bylo. Stejní lidé, stejné metody, stejná jména…”

  1. „Liberální demokracie je ze své podstaty systém totalitní“

    temer v kazdem clanku se objevuje vyraz liberalni demokracie, jakkoli je kritika soucasneho prohnileho systemu opravnena, autori si neuvedomuji ze tento vyraz byl umyslne uveden do obehu ortodoxnimi levicaky kteri systematicky pouzivaji zameny smyslu slov k maskovani skutecne podstaty soucasneho systemu. Na nem neni absolutne nic liberalniho a uz vubec ne demokratickeho, jde jednoznacne o kombinaci marxismu a korporatniho fasismu, legalizovane padelatelstvi a planovanou ekonomiku podobne jako za bolsevika, pouze jinou metodou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *