Afgánský uprchlík bodl nožem do hlavy bílou dívku (19) nastupující do autobusu. Takový obyčejný multikulturní den v Hamburku. Vítači mají na rukách další krev

Sdílet

Děsivý zážitek měli cestující MHD v německém přístavním městě Hamburku. K nic netušící dívce (19), která nastupovala do ranního autobusu (čin se stal v 6:20 ráno), náhle přiskočil tmavý uprchlík z Afganistánu a bodl ji nožem do hlavy. Dívky se zhroutila k zemi a uprchlík se dal na útěk. Cestující poskytly dívce první pomoc a zavolali záchranku a policii. Mladá Němka nyní leží s vážným zraněním v nemocnici a lékaři bojují o její život. Policii se podařilo uprchlíka později dopadnout a nyní je ve vazbě. Motiv zatím není znám, ale spekuluje se, že uprchlík a dávka se znali a dívka snad měla odmítnout jeho milostné návrhy. Tak jí po muslimsku potrestal….

Uprchlík sice sedí v chládku, ale je asi jen otázkou času, kdy bude prohlášen za „mentálně narušeného“, odklizen na čas na psychiatrickou kliniku a následně po tichu propuštěn na svobodu. Místí vláda totiž kriminalitu uprchlíků záměrně bagatelizuje a policie jí nemá jako prioritu.

Bohužel je to další z nekonečného seriálu multikulturních obohacení barevnými uprchlíky. Vítači uprchlíků, pracující pro globální finanční oligarchii, mají na rukách další krev nevinné oběti. Jednou snad přijde čas, kdy budou povoláni k odpovědnosti oni i jejich samozvaní vyvolení páni.


Sdílet

One Reply to “Afgánský uprchlík bodl nožem do hlavy bílou dívku (19) nastupující do autobusu. Takový obyčejný multikulturní den v Hamburku. Vítači mají na rukách další krev”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *