Dobrých zpráv není nikdy dost. Liberální demokracie směřuje k otevřené totalitě

Sdílet

Liberální demokracie má v sobě mechanismus, který nutně tento systém zavede k totalitní diktatuře. Této fázi liberální demokracie se nelze vyhnout. Obecně platí, že čím dříve se do stavu totalitní diktatury dostaneme, tím lépe. Jen tak bude vytvořen prostor pro systémovou změnu.

Ministerstvo vnitra má připravenou verzi zákona proti šíření dezinformací. To, čemu říkají dezinformace, je také druhem informace. Nicméně jde o informace, která nezapadají do propagandistických narativů. Systém podobným zákonem komunikuje, že padá ke dnu. Je velice důležité si uvědomit, že zákon takto potlačuje dobrovolnost. Již nestačí samotná masmediální propaganda. Vedle monolitní mainstreamové propagandy je zde ještě zákon, který vynucuje víru v jeden typ narativů. Je třeba zapomenout, že by šlo o hledání pravdy. Dnešní systém spojuje marxistickou dialektiku s postmoderním relativismem. V takto vymezeném prostoru ani pravda nemůže existovat. Pravda potřebuje záchytné body, o kterých mluví klasická filosofie jako o esencích věcí.

V liberální demokracii esence věcí neexistují. Je pouze historicky proměnná pravda-existuje jen pluralita pravd. Takto musíme nahlížet BOJ S DESINFORMACEMI JAKO POUHOU PROPAGANDISTICKOU STRATEGII! Jestli si někdo myslí, že jde o pravdu, měl by si dát v lepším případě studenou sprchu. V horším případě se jedná o jedince se sektářským myšlením. Zde jde o sebevražedný fanatismus. Liberální demokracii lze dnes charakterizovat ze dvou pohledů. Totalitní ideologii představuje kulturní marxismus.

Jistá část populace kulturně marxistickou propagandu odmítá. Nevěří Hollywoodu, masmédiím ani politikům. Jejich názor je omezován zákony PROTI NENÁVISTI. V tomto smyslu máme celou paletu represivních paragrafů. Jelikož kulturní marxismus vytváří chaos, v němž není možné uplatnit státně-národní zájem, vlády se ujímají oligarchové. To je stav dnešní ČR. Jsme kolonie Spojených států. A samotné Spojené státy jsou finanční oligarchií. Tedy musí být omezen ještě názor, který by nekorespondoval se zájmem amerických oligarchů. Bum! A je zde.

KDO ODMÍTÁ KULTURNÍ MARXISMUS, TEN NENÁVIDÍ. KDO ODMÍTÁ ZÁJEM AMERICKÝCH FINANČNÍCH OLIGARCHŮ, TEN ŠÍŘÍ DESINFORMACE. Podobné zákony nám dávají nahlédnout, o co jde. Zblblá populace se posouvá k tyranii a navzdory růstu technologií k bídě. Jde o proces dlouhodobý, který se teď pouze urychluje. Nahromaděné lži a krádeže působí se synergickým efektem. Většina absolutně netuší, co se děje. Myslí si, že je spasí nějaká politická strana. Uvedené totalitní zákony je vyvedou z omylu. Jen tak dál! Systémové změny většinou probíhají v nadgeneračním časovém horizontu. Pětikoalice a válka na Ukrajině ale vše urychlují. Podobný zákon na stole naší Vlády dává naději, že se dožijeme systémové změny a potrestání viníků.

VS


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *