„Poklice na hrnce!“ Rakouská ministryně životního prostředí radí Rakušanům jak šetřit při vaření i při dojíždění do práce. V zimě nemají moc topit

Sdílet

Rakouská ministryně životního prostředí Leonore Gewessler (Zelení) se rozhodla uštědřit rychle chudnoucím bílým Rakušanům pár rad, jak se vypořádat s nastupující chudobou.

Lidé mají například při vaření mají mít na hrnci poklici (to určitě mámy od rodin nevěděly!), při dojíždění do práce autem zase mají jezdit po dálnici maximálně 100km/h. V zimě mají ubrat topení a obléci si teplé prádlo.

Rady se pochopitelně týkají pouze bílých Rakušanů. Více než milion barevných uprchlíků je většinou na dávkách a tak za ně energie platí stát.

Češi a Slováci se musí jen modlit, aby se o podobných nápadech nedozvěděly jejich vlády. Ty by se podobnými radami jistě nechaly inspirovat.

Jenže ono to má ještě jeden zásadní rozměr. Celá tahle energetická krize a z ní plynoucí chudoba je plánovaná a Putin za ní vážně nemůže. Je to dílo globální finanční oligarchie, která usiluje o likvidaci bílých národů. Jejím letitým zvykem téhle nejstarší mafie světa je naříkat, jak jim všichni ubližují. V druhém stádiu se pak napáleným gójům vysmívá a zjevně to od ní odkoukali i někteří její služebníci.


Sdílet

2 Replies to “„Poklice na hrnce!“ Rakouská ministryně životního prostředí radí Rakušanům jak šetřit při vaření i při dojíždění do práce. V zimě nemají moc topit

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *