Němečtí zemědělci hlásí prudké zdražení potravin. Bude v Evropě uměle vyvolaný hladomor?

Sdílet

Němečtí zemědělci a jejich svazy hlásí, že dojde k dalšímu prudkém zdražení potravin. Zemědělci varují, že potravin bude nedostatek. Na vině jsou extrémně drahé energie a také nedostatek umělých hnojiv, které léta dodávalo levně Rusko. Mnoho zemědělců rovněž plánuje snížení stavu dobytka. Především kuřat a prasat, protože jejich chov je velmi závislý na levném ruském plynu. Mláďata se musí líhnout/chovat za teploty 33 stupňů a na ohřev se ve vepřínech a drůbežárnách používá skoro výhradně plyn.

Inflace v Německu atakuje hranici 10% a to většina Němců nepamatuje.

Podobná situace se očekává i v dalších zemích EU, včetně ČR. Vedle toho řada velkých exportérů zakázala vývoz obili (Indie. Maďarsko atd) a z Ruska a Ukrajiny se zase nic nedoveze kvůli embargu.

Vše tedy směřuje k uměle vyvolanému hladomoru a místním vládám je to upřímně jedno a ještě se lidem posmívají jako ta česká P. Fialy. Vždyť globalisté mluví o snižování populace již léta, tak proč by se měla česká vláda starat o vlastní občany, že?!


Sdílet

One Reply to “Němečtí zemědělci hlásí prudké zdražení potravin. Bude v Evropě uměle vyvolaný hladomor?”

  1. Staří Římané věděli, že lid musí mít chléb a hry, nedojde pak k povstání. Kdežto dnes jsou ti politici odtržení od reality. Jim nedělal problém vzít lidu na čas hry pro ochranu před zlou nemocí, to se možná dalo na chvíli vydržet. Jenže když vlády vezmou lidé chléb, to pak tu budou revoluce či dokonce občanské války.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *