Firma ČEZ sponzorem letošní Prague pride. Na podporu rodiny peníze dávat nebude. Podpora LGBT++P agendy jako konstanta současných lib. dem. režimů?

Sdílet

Energetická firma ČEZ, kde je většinových vlastníkem min. financí, se stala sponzorem letošního festivalu LGBT++P komunity nazývané Prague pride. Konkrétně podporou jakéhosi „LGBT+ community house“. Firma ČEZ se v současné době zapsala do povědomí veřejnosti masivním zdražováním energií (o stovky procent) a vyplácením obřích odměn managementu firmy. To všechno v době, kdy je většinová česká veřejnost vháněná do uměle vyvolané chudoby a energetické krize.

Žertem by se chtělo říct, že ČEZ lidem topit nebude, protože na jeho energie nebudou mít peníze, ale teplým lidem naopak přispěje i na topení. Většinový heterosexuál bude doma mrznou a sedět po tmě a menšinoví teplí braši budou řádit v teple a ve světle neonů.

To je trend z posledních let, kdy „české“ vlády a magistráty významných měst bez rozdílu na právě vládnoucí partaj zcela otevřeně podporují proti rodinnou politu prostřednictvím propagace globální LGBT++P agendy. Čtenáři si asi vzpomenou, že loni byla sponzorem Prague pride Česká pošta, vysoce ztrátový podnik vlastněný státem (min. vnitra). Je přitom jedno, zda se jedná o levicové strany ČSSD, Zelení, Piráti, nebo formálně „pravicové“ strany jako ODS? TOP09, KDU atd. Vždyť prvním pražským primátorem, který zaštítil Prague pride byl B. Svoboda z údajně pravicové ODS!

Ať je tedy z oficiálních stran u moci jakákoliv partaj, tak podpora LGBT agendy zůstává nadále prioritou. Jelikož volby jsou již léta zjevně „řízeny“ podle potřeby nadnárodních vládců naší země, tak u voleb změna nastat nemůže. Lidé nespokojení s touto situací si tedy musí začít pokládat, jak změnu špatné a jim otevřeně nepřátelské vlády provést? Čechy jsou naše země a jen my češi by jsme měli rozhodovat o naší budoucnosti.


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *