Kdy v Evropě propukne muslimský terorismus podpořený západními zbraněmi z Ukrajiny? První signály tu už jsou

Sdílet

Kolektivní západ dodává ukrajinskému režimu mimo jiné i desítky tisíc lehkých zbraní. Jedná se o pistole, útočné pušky a nejrůznější typy granátometů. Ukrajina je ale současně již léta známa jako jedno z hlavních překladišť zbraní z černého trhu. Často jsou v těchto zapojeni přímo příslušnici ukrajinské armády a establishmentu. Současně probíhá nikým nekontrolovaná masivní emigrace Ukrajinců do Evropy, proto o pašování malých ručních zbraní není pochyb. Bezpečnostní služby před tím již týdny varují. Zbraně ukradené ze západních dodávek se již obchodují na nejrůznějších dark netech a tam si je může koupit každý. Raketomet Javelin stojí kolem 65 tis EUR. Pro sponzory islámských teroristů z ropných emirátů, to nejsou velké peníze.

Evropě se již ozývají hlasy, které varují především před islámským terorismem, který vyzbrojen granátomety Javelin a protiletadlovými střelami Stinger může získat zcela nový rozměr a napáchat dříve nepředstavitelné škody. Vždyť těchto zbraní byly na Ukrajinu dodány tisíce a jejich osud není nikomu znám. Dnes není otázkou, kdy teroristé zda teroristé tyhle zbraně získají a použijí, ale kdy se tak stane. Klidně by to totiž mohlo být v Praze, Bratislavě, nebo v Brně.


Sdílet

One Reply to “Kdy v Evropě propukne muslimský terorismus podpořený západními zbraněmi z Ukrajiny? První signály tu už jsou”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *