WHO jasně, „většina obětí korona pandemie nezemřela na virus, ale na zanedbanou péči a vedlejší následky proti epidemiologických opatření….“

Sdílet

Podle vyhlášení WHO (světová zdravotnická organizace) nezemřela většina oficiálně udávaných obětí pandemie koronaviru na virové onemocnění, ale na nedostatečnou, nebo zanedbanou péči. Své trpké plody přinesla i nevhodné protiepidemiologická opatření mnoha světových vlád. Jedním z příkladů bylo zahlcení zdravotnického systému pozitivně testovanými, kteří ale byli zcela zdraví, jen měli pozitivní pochybný PCR test. Tím se nedostávala kapacita pro nemocné, kteří trpěli jinými závažnými obtížemi a k nim se jim přidalo virové onemocnění. Případně jim byla poskytována prokazatelně nesprávná léčba jako léky ramdesivir, či „posvátná“ plicní ventilace.

Z celkem ca 15 milionů obětí údajné pandemie koronaviru více než 2/3 se staly obětí výše uvedených systémových opatření a chyb.

Zpětně se tedy ukazuje, že korona pandemie nebyl problém primárně zdravotní, ale politický. Politici nesou vinu za ty zbytečně zemřelé a rozvrácené ekonomiky a životy milionů lidí. WHO v tom sehrála velmi neslavnou úlohu!

To ale české vládě nebrání v tom, aby připravovala další vlnu korona opatření a očkování experimentálními vakcínami.


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *