Čeští vojáci se již brzy otevřeně zapojí do bojů na Ukrajině, video jako důkaz. Boj za židovského prezidenta, oligarchy a Izrael 2.0. jako obnovení chazarské říše až do posledního Čecha? Jsme už skutečně v horké válce proti Rusku?

Sdílet

Česká vláda p. Fialy (ODS) se otevřeně zapojila do boje proti Rusku hned od prvního dne. Okamžité dodávky zbraní a válečná rétorika dávaly tušit, že se jedná o přípravu na horkou fázi války, kdy dojde k přímému nasazení českých vojáků a techniky do bojů na Ukrajině.

Po neúspěšné a komickém fiasku s dodávkami tanků T72, které částečně nebyly provozu schopné a část zničili Rusové a čeští vojáci (dobrovolníci) se museli vrátit, je tu nový pokus.

Česká vláda posílá na Ukrajinu houfnice DANA včetně obslužného personálu. Neznámý autor zachytil na videu vlak, který na Ukrajinu tuto jednotku odváží. Na videu stojí za povšimnutí první část jedoucí vlakové soupravy, která je tvořena dvě osobními vagony pro české vojáky. O obsazenosti civilních vagonů svědčí otevřená okna. Kdo jiný než vojáci by v nich asi jel u vojenského transportu, že?!

Za koho tam tito čeští „dobrovolníci“ jedou bojovat a umírat? Za židovského prezidenta, který během prezidentování pohádkově zbohatl (majetek nejméně 1. mld. dolarů schovaný v zahraničí), za židovské oligarchy, kteří rozkradli (zprivatizovali) celou zemi a přivedli ukrajinské obyvatelstvo do velké chudoby, kdy se Ukrajina pod jejich vedením stala nejchudší zemí Evropy?!

V židovských kruzích se již delší dobu mluví o přesunu Židů do nové (staronové) vlasti na území bývalé chazarské říše, která se rozkládala částečně na území dnešní Ukrajiny a její obyvatelstvo masově konvertovalo k judaismu před 1000 let. Ruská operace pochopitelně tyto plány vážně narušila. Proto bylo potřeba aktivizovat celý západ včetně Česka, aby posílal zbraně a vojáky, kteří mají ruské jednotky zadržet. Jenže ten boj jen tak neskončí a těch jednotek bude potřeba stále víc. Ono nejde dodávat moderní techniku vojákům, kteří nejsou vycvičeni pro její obsluhu. Proto tam západní země musí vyslat i své jednotky. Zatím se jim říká „dobrovolníci“, ve skutečnosti jsou tihle muži oficiálně vyřazeni z armády a okamžitě najmutí soukromou agenturou, která jejich bojové nasazení legalizuje. Jenže i tyhle cizí jednotky začínají mít velké ztráty a tak bude potřeba je doplnit a lze předpokládat, že časem ta hra na dobrovolníky bude zrušena. Ona se také pravda ukáže, až začnou čeští vojáci přijíždět v zinkových rakvích, nebo budou jejich rodiny dostávat zprávy o tom, že jsou „nezvěstní“ v zahraničí.

Čeští vojáci a veřejnost by tenhle boj za židovské zájmy na Ukrajině měli rozhodně odmítnout. Ať si tam Židé válčí sami a ne cizíma rukama, jak jsou již staletí zvyklí. Ať si sami prolévají krev svých mužů a ne krev Čechů, kterým do jejich válčení a geopolitických plánů nic není.

Joe Kolach, Texas, USA

článek nemusí vyjadřovat názor redakce


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *