Švédský otec si stěžoval, že jeho dceru učí muslimské učitelky zahalené v hidžábu. Dostal u soudu flastr za nenávisti a obtěžování

Sdílet

Někteří bílí Švédové ještě nepochopili, kdo je v jejich zemi ve skutečnosti pánem a že oni to už dávno nejsou. Třeba jistý Thomas, který si stěžoval v roce 2019 na facebooku na učitelky, že učí jeho dceru zahalené v muslimské hidžábu. Policie z oddělení pro „demokracii a zločiny z nenávisti“ projevila příkladnou bdělost a zahájila vyšetřování, případu se pochopitelně ujala pro muslimská prokurátorka a soud odsoudil nešťastníka k pokutě ve výši desítek tisíc švédských korun.

Švédská škola….

Jedna z muslimských učitelek dokonce požadovala, aby byl Thomas násilím převezen na povinné školení o muslimské toleranci. Stranou nezůstala ani veřejnoprávní televize. Ačkoliv se ve Švédsku nesmí ukazovat obličeje obžalovaných, tak u antiislámského Thomase udělala výjimku hned 3 krát.

Tak vypadá nastupující totalitní chalífát v západní Evropě, kam chtějí politické „elity“ (ukrajinsko-české) vlády patřit!


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *