Bill Gates plánuje vytvořit jednotku bojovníků proti dezinformací o očkování. Má v ní být zaměstnáno 3 000 lidí

Sdílet

Bill Gates je velmi znepokojen tzv. dezinformacemi ohledně očkování. Především ho to trápí v souvislosti s experimentálními korona vakcínami. Ty způsobily mnoha očkovaným vážné vedlejší účinky včetně úmrtí a proti očkování se zvedá ve společnosti odpor. Podle Gatese to ale není pravda a je potřeba tomu rázně čelit souborem mnoha opatření.

Gates tomu chce mimo jiné čelit zřízením jednotky bojovníkům proti dezinformacím. Ta bude mít 3 000 zaměstnanců a jejím cílem bude pravděpodobně blokovat přispěvatele s nesprávným názorem. případně hlásit trestně právním orgánům. Argumentaci totiž žádnou mít ve světle očkovací katastrofy nebudou.

Tak nějak si představují svobodu slova globální elity a jejich služebníci. Necháme se o ní přípravit?


Sdílet

One Reply to “Bill Gates plánuje vytvořit jednotku bojovníků proti dezinformací o očkování. Má v ní být zaměstnáno 3 000 lidí”

  1. Ať jde pan Gates do zadního otvoru a nevraždí lidi. Je zajímavé , jak si tehle vrah nechá vždycky patentovat nějaké svinstvo a posléze je jeho spřízněnými firmami nalezena vakcina, kterou musí nakoupit celý svět, pro pakované vakcinování každé osoby na světě. A zrůdy takřka celého světa, kteří si říkají politici, to vehementně prosazují. čímž se stávají jeho spoluvrahy.Je čas se zrůd zbavit!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *