V Itálii soud rozhodl o odškodnění obětí očkování proti koronaviru. V ČR se úřady a politici obětem očkování zatím vysmívají, vždyť to přece bylo „dobrovolné“….

Sdílet

Italský soud přiznal odškodnění pozůstalým mladé ženy (32), která zemřela na následky očkování nevyzkoušenou vakcínou Astra/Zeneca proti koronaviru. Žena zemřela na následek krevní sraženiny, kterou experimentální vakcína vyvolala. Rodina dostane 77 000 EUR jako odškodné. Italská vláda již vytvořila fond ve výši 150 mil EUR, protože se očekává, že podobných případů bude přibývat. Pozůstalí se museli spravedlnosti domoci pomocí soudu, protože farmaceutické firmy a vláda odškodnění odmítaly.

V ČR jsou již podle všeho stovky obětí očkování těmito experimentálními vakcínami, jenže zatím se vše prohlašuje za neprůkazné. Pharma mafie dokáže zatím vše zamést pod koberec a politici, úřady a výrobci vakcín se zatím obětem vysmívají, jenže to nebude trvat věčně. Časem se problém s vakcínami vyvalí ven. Pak ale budou výrobci z obliga, protože EU jim schválila, že nenesou za své vakcíny žádnou odpovědnost a vláda prohlásí, že přece bylo očkování dobrovolné, tak ať se teď oběti očkování nediví,

Ředitel výrobce korona vakcín Pfizer vydělal na nevyzkoušených vakcínách miliardy, ale odpovědnost za vedlejší účinky nenese žádnou….

Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *