Pod pláštíkem „války na Ukrajině“ jsou do ČR přiváženi další černoši a muslimové. Čtenáři nám píší

Sdílet

Česká veřejnost je bombardována zprávami z Ukrajiny a konfrontována s masovým přesunem ukrajinských „válečných“ ekonomických uprchlíků. Jenže za oponou dál probíhá dovoz černých „uprchlíků“ do ČR.

„Do naší ulice přímo proti našemu domu se nedávno „přistěhovala“ skupina asi 7-8 černochů“. Každý den vysedávají před domem, klábosí, hádají se a občas i poperou.“ Mluví neznámým jazykem a určitě to není ani angličtina, nebo fránina. Jak se sem dostali? Tolik náš čtenář pan Jiří z Prahy

Podobné zprávy jsme dostali z jiných částí Prahy, Brna, Olomouce…. Podobné zprávy jsme také dostávali v době korona lockdownů (psali jsme zde), kdy český gój nesměl vystrčit nos ani za hranice okresu.

Noví afričtí sousedé našeho čtenáře z Prahy

Projekt na nahrazení bílé populace v Evropě dovezenými imigranty z Afriky a Asie nikam přece nezmizel. Jeho autoři jsou sice aktuálně zaměstnáni bojem za své kumpány na Ukrajině, ale černé imigranty vozí souběžně do Evropy dál. To vše se pochopitelně děje za tichého souhlasu vlády P. Fialy (ODS).

Probudí se Češi konečně a začnou hájit své zájmy proti globální finanční oligarchii? Nebo se nechají vyhubit jako Indiáni v Americe, nebo Tasmánci v Austrálii?

Jméno autora je redakci známo, ale vzhledem k nastupující totalitě v liberálně demokratickém Česku, ho z obavy o jeho bezpečnost raději neuvádíme.

redakce, Texas, USA


Sdílet

One Reply to “Pod pláštíkem „války na Ukrajině“ jsou do ČR přiváženi další černoši a muslimové. Čtenáři nám píší”

  1. Já co vím, tak ti migranti z Afriky putují spíše na Západ, kde jsou štědré sociální dávky. Spíš to je u nás takové, že tady jim moc pšenka nepokvete, že po vyřízení papírů spíše půjdou dál na Západ.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *