„Do našeho domu se na začátku října přistěhoval černý uprchlík,“ hlásí nám Pražané. Má druhá vlna koronaviru „přikrýt“ další přísun uprchlíků?

Sdílet

V mediích se dělníci pera předhánějí v líčení apokalyptických vizí koronavirové pandemie. Umně jim v to přizvukují „čeští“ politici. Jenže stále víc lidí jim to nevěří. Je tu 8 měsíční zkušenost s virem COVID19 a „černá smrt“ to zjevně není, ačkoliv se dramatici jako prof. Prymula snaží podobné morové nálady (pálení mrtvol) vyvolávat. Otázkou je, proč tedy byla druhá vlna vyvolána a proč je hlavní scéna umístěna do Čech? Částečnou odpověď mohou poskytnout upozornění našich čtenářů. Dostali jsme do redakce několik upozornění na další nenápadnou imigrační vlnu „černých a muslimských“ uprchlíků do Čech. Především do velkých měst, protože tam to je méně vidět.

Do našeho domu se na začátku října přistěhoval černý uprchlík. Nepracuje, jen chodí před dům kouřit a telefonuje s někým v neznámém jazyce“, píše nám jedna čtenářka z Prahy. Podobných zpráv ale máme několik, takže se nejedná o náhodný jev.

Vyděšený většinový český goj sedí zavřený doma, děsí se zpráv z oficiálních medií, bojí se vystrčit nos ven a zatím mu globální elity udělají prostřednictvím „českých“ politiků, neziskovek a dalších kolaborantů z domova Afriku. Až ho mezi 2.-3. vlnou koronaviru vypustí na chvíli ven, tak se bude divit, že mu manželku a dceru obtěžují černí uprchlíci, kteří tady ještě v září nebyli. Přesto si ale oddechne, že má vlastně štěstí, protože zatím přežil díky lidem jako Zeman, Hamáček, Prymula, Babiš atd. tu strašlivou plandemii a bude toužebně očekávat spásnou vakcínu. Všímaný pozorovatel si asi povšiml, že EU chystá změnu imigrační politiky, také si asi všiml, že česká města zaplavuje stále víc podivných barevných existencí-uprchlíků v době corona-lockdownu. Oficiálně tu ale prý žádní nejsou! Češi uprchlíky dlouhodobě rázně odmítají. Je jeden z cílů lockdownů tajný přísun dalších imigrantů?

Černoch a Asiatka. To není Los Angeles, ale Praha 2

Co znamená, když se do sousedství nastěhují uprchlíci? Zhoršení bezpečnostní situace v okolí a hygienické situace v domě (zeptejte se sousedů Vietnamců, Arabů atd.). Pak začnou postupně klesat ceny nemovitostí a vše bude horší a horší. Tohle chcete? Tak vypněte televizi a začněte přemýšlet o tom, co se venku skutečně děje a komu vlastně slouží „české politické elity“.

Podprahové vnucování míšení bílé rasy s černochy probíhá v globálních mediích a reklamách již řadu let

Jim, Texas, USA


Sdílet

2 Replies to “„Do našeho domu se na začátku října přistěhoval černý uprchlík,“ hlásí nám Pražané. Má druhá vlna koronaviru „přikrýt“ další přísun uprchlíků?

  1. Toto se děje již od roku 2015. Invazisté jsou přesouváni z jednoho bytu patřícího neziskovkám do druhého, aby nebyli tak nápadní. Mluvte s nimi a ptejte se, jak se tu vzali.

  2. existuje spousta neziskovek, které se zabývají zajišťováním ubytování pro migranty = černochy a araby, v olomouci potkávám pravidelně mladou blbou pipinu, pokaždé měla sebou mladého černocha, očividně se nijak moc neznali, nebyl to student, něco mu vysvětlovala a vedla ho do „jeho“ bytu… stejně tak podivné prodejny kebabu, které se otevřou na týden, pak se zavřou a za měsíc se předělají (i když byly úplně nové) zase na jiný kebab – pokaždé se tady přistěhuje pár parazitů. celý covid je jen podvod a zástěrka pro migraci a pro to, aby lidé nevnímali, co se zrovna v Bruselu podepisuje… hnus…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *