Honička na maďarské dálnici skončila pro uprchlíky v příkopě. Policie je lapila a vrátila do Srbska. Kde ale vzali slovenské auto?

Sdílet

Maďarská policie zažila další divokou scénu s ilegálními uprchlíky, kteří jsou přepravováni do Evropy. Na dálnici policie zastavila auto se slovenskou značkou a chtěla zkontrolovat jeho posádku. Auto ale začalo zběsile ujíždět. Následovala divoká honička, při které řidič ujíždějícího auta nezvládl řízení a auto skončilo v poli. Z posádky se vyklubalo 6 uprchlíků. jeden z nich měl dočasně povolený pobyt v Německu, ale ani jeden nevstoupil do Maďarska legálně.

Policie uprchlíky zadržela a po ošetření je vypověděla do Srbska, pouze řidič bude obviněn z pašování lidí. Otázkou je, kde vzali uprchlíci auto se slovenskou značkou?! Je to snad nějaká kooperace s cikánskými pašeráckými gangy na Slovensku? Nebo bylo auto kradené? Zapojení imigrantů do pašování „syrských uprchlíků“ je známé po celé střední a východní Evropě. Třeba v ČR se do pašování ilegálních imigrantů aktivně zapojila vietnamská menšina a místní muslimové.

KPI


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *