Proč řádí koronavirus pouze v zemích bělochů? Proč neumírají v Africe a Asii tisíce lidí na ulici kvůli strašlivému viru a jejich země nekolabují?

Sdílet

Svět má již skoro roční zkušenost s pandemií koronaviru. Nyní udeřila na Evropu druhá vlna, která je prý mnohem strašnější než ta první a nejhorší je to jako náhodou u nás doma v ČR. Prý nás čeká kolaps zdravotnictví a lidé budou umírat na ulicích jako při morové ráně. Tak nás děsí „české“ politické „elity“ prezidentem Zemanem počínaje a ministrem zdravotnictví Prymulou konče. Zdatně jim přizvukují mainstreamová media a nejrůznější odborníci. Opozici není dáván žádný prostor, nebo jsou její zástupci označováni za diletanty a šarlatány.

Jaká je ale realita? Oficiální čísla ukazují, že koronavirus řádí pouze v bělošských zemích jako Evropa, nebo USA, nebo zemích, kde mají běloši rozhodující vliv na řízení země (Jižní Amerika). Všude jinde je to bez „problémů“.

V Číně, kde údajná pandemia začala, nejsou žádné nové případy a země žije zcela normálně bez lockdownů a roušek. Z nějakého záhadného důvodu tam druhá vlna nepropukla. Přitom koncentrace obyvatelstva a hygienické návyky jsou pro šíření kapénkových infekcí velmi vhodné, stejně jako klima ve většině země.

O Africe nám ti samí odborníci na jaře tvrdili, že tam budou umírat lidé na ulicích jako mouchy a ono se nic takového neděje. Jak je to možné, když tam veřejně dostupné zdravotnictví často vůbec neexistuje, stejně jako často neexistuje ani minimální povědomí o hygieně?! Tady se nelze vymlouvat na nedostatek testů, prostě nejsou ti mrtví!

Stejné je to v chudých zemích Asie. Proč nekolabuje Pákistán, Irák, Bangladéš, nebo Filipíny a Indonésie? Zatímco moderní Francie a Španělsko má údajně velké potíže a obyvatelstvo musí být zavřeno doma?!

Podivná pandemie koronaviru, dává prostor vzniku nejrůznějších alternativních teorií

Tím se dostávám k dalšímu bodu té podivné pandemie. V ČR a okolních zemích jsou údajně desítky tisíc lidí nemocní a řadově vyšší číslo je prý v karanténě, ale oni nikde nechybí. Vše běží, jako normálně.

Celá pandemie nese znaky uměle vyvolané paniky, která má zdecimovat ekonomiku a vzdělávací systém bílých zemí a bílého obyvatelstva. Strachem vyděšený gojim sedí zavřený doma u televize a zatím mu globální elity a jejich místní pátá kolona likviduje ekonomicky zemi a vozí do země nové obyvatelstvo z Afriky a Asie.

Jakýkoliv nezávislý názor na koronavirus je okamžitě označen za „konspirační teorii“

Možná by měl tu televizi na chvíli vypnout a podívat se z okna. Protože jinak by mohl být za chvíli velmi nemile překvapený.

J. Nowak, Chicago, USA


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *