Válečná západní propaganda z Ukrajiny je tak pitomá, že připomíná rádio Jerevan. Videa z počítačových her, záběry z jiných konfliktů a přírodních katastrof…. Cíl je jasný

Sdílet

Dotaz posluchače na rádio Jerevan. „Je pravda, že ukrajinská vojska zničila ruské kolony při přechodu řeky mířící na Severodoněck na východě Donbasu?“ Odpověď rádia Jerevan, „ano, je to pravda, hned po svém zničení se ruské jednotky přesunuly do středu města, odkud takticky ustoupila ukrajinská armáda na předem připravené pozice“….

Propaganda v západních mediích ohledně údajných úspěchů neonacistických oddílů a u-krajinské expediční armády ze zemí NATO je tak pitomá, že působí vážně směšně. Západní media prezentují údajné úspěchy ukrajinských vojsk, která jsou pak náhle evakuována do ruského zajetí. Konzument západních medií je považován za tak pitomého, že jsou mu jako boje z Ukrajiny prezentována videa z počítačových her (třeba tady) a on se raduje nad bojovými úspěchy „Ukrajinců“. Jindy mu jsou zase prezentovány záběry údajného ruského barbarství a jako důkaz jsou uvedeny tu záběry z Moravy (tornádo), Turecka (zemětřesení) atd. atd.

K čemu má podobná pitomá propaganda sloužit? Vytvořit dojem, že válka s Ruskem bude sranda a proto do ní půjdou Češi, Poláci, Slováci s radostí…. Vždyť to bude přece legrace, nafasují zázračné západní zbraně a budou kosit Rusy jako na počítači. Jenže realita bude úplně jiná, ale to už bude pozdě. Jak propagandou poblblý goj válku podpoří, tak už nebude mít cestu zpátky. Proto se česká veřejnost musí válečnickému šílenství „česko-ukrajinské“ vlády P. Fialy (ODS) postavit rozhodně hned na začátku!

Na Ukrajině již totiž čeští vojáci bojují pod označením „dobrovolníci“, jenže ti brzy dojdou a bude potřeba tam poslat nový matroš, protože západní pán nejraději bojuje cizíma rukama. Necháte tam jít vaše muže, syny, bratry umírat za cizí zájmy?


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *