Italská vláda zavádí regulaci topení a klimatizace. Letíte do Itálie? Pak se připravte na vedro i na letišti…

Sdílet

Italská „proevropská“ vláda přijala zajímavé nařízení. Podle něj se nesmí ve veřejných budovách topit na teplotu vyšší než 19 stupňů a klimatizací se nesmí snížit teplota pod 25 stupňů. To bude s nadcházejícím létem jistě populární opatření třeba na letištích, nebo v nemocnicích! Ale boji proti ruskému plynu se musí pohodlí běžných Italů obětovat.

Budou se jím italské elity rovněž řídit ve svých soukromých rezidencích a vilách? Hádám, že ne! Bída a nepohodlí je určeno pouze pro plebs. Úplně stejný vzorec chování je vidět u „české a slovenské“ vlády. Jejich ostentativní posmívání se chudnoucí veřejnosti a snaha zalíbit se cizímu pánovi je úplně stejně trapná jako ta v Itálii. Nechají si to Italové, Češi, Slováci líbit a půjdou jako ovce na porážku?


Sdílet

One Reply to “Italská vláda zavádí regulaci topení a klimatizace. Letíte do Itálie? Pak se připravte na vedro i na letišti…”

  1. Jak prosté, milý Watsone, ti politici se nechovají o moc jinak, jak ti francouzští, kdy ta velká revoluce byla takřka za rohem.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *