„Začněte si hromadit krizové zásoby“, radí Němcům ministryně vnitra. Přípravy na válku s Ruskem jsou (nejenom) v Německu v plném proudu

Sdílet

Německá ministryně vnitra Nancy Faeser radí Němcům, aby si začali hromadit zásoby pro případ krize. Prý se to může hodit, kdyby došlo k výpadkům energií, zásobování atd. Ve skutečnosti se ale jedná o další z kroků, kdy je německá veřejnost připravována na válku s Ruskem.

Německo se dodávkami zbraní a vysíláním vojáků, kteří je obsluhují, na Ukrajinu de facto stalo přímým účastníkem konfliktu s Ruskem. Jelikož Ukrajincům se proti vlastním (Rusům) moc válčit nechce a oddíly ukrajinských nacionalistů jsou postupně ničeny, tak je potřeba do boje vyslat další západní vojáky, kterých dnes již na Ukrajině bojuje podle některých odhadů nejméně 100 tisíc. Mezi nimi jsou bohužel i „dobrovolníci“ z ČR. To dělá z naší zemi přímý cíl případného ruského odvetného raketového útoku, který by byl s nevětší pravděpodobností jaderný.

Místní loutková vláda havlistické pětikolky dělá pro eskalaci konfliktu maximum. Současně si uvědomuje, že Češi válku s Ruskem ve velké většině odmítají a tak musí být nastolena totalitní diktatura liberálně demokratické „pravdy a lásky“. Otázkou je, zda si to Češi nechají líbit, či dojde k nějakému národnímu povstání proti nadnárodní hydře, které místní „elity“ slouží.

Jenže mezitím bude potřeba něco jíst, něčím svítit a tak se zásoba trvanlivých potravin jako konzervy, rýže, mouka, cukr, sůl atd. může hodit.


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *