Německá ministryně zahraničí začíná Němce připravovat na jadernou válku. Německo se dodávkami zbraní a obsluhujících jednotek stalo přímým účastníkem konfliktu s Ruskem

Sdílet

Málo osob je tak špatně připraveno na výkon své funkce jako německá ministryně zahraničí Annalena Baerbock (Zelení). Tahle nešťastná paní nyní začíná Němce připravovat na jadernou válku v Evropě. V rozhovoru pro německé regionální noviny prohlásila, že jaderná válka je možná realita. Německo tomu prý bude čelit tak, že začne ve velkém posílat moderní zbraně na Ukrajinu a cvičit v Německu ukrajinské vojáky.

Jenže každý člověk ví, že vycvičit obsluhu k moderním zbraním trvá měsíce a tak dodané zbraně budou pochopitelně obsluhovat němečtí vojáci! To se již reálně děje od začátku konfliktu a je to veřejným tajemstvím, že na Ukrajině bojují regulérní jednotky z Velké Británie, Francie, Polska, Pobaltí, Izraele, Gruzie, Turecka a dalších zemí. Německo se tak stává pochopitelně účastníkem konfliktu a tedy přímým cílem případného odvetného jaderného útoku ze strany Ruska.

Skoro to vypadá, že západní elity a jejich místní služebníci (třeba česká pětikolka) se na jadernou válku těší. O jaderné provokaci ze strany „ukrajinských“ jednotek se mluví již několik týdnů a jaderný konflikt je blíže, než kdykoliv před tím.

Z historické perspektivy to je trochu bizár, že Němci mají zahynout v jaderném konfliktu za židovského prezidenta a oligarchy, kteří vládnou zemi zvaná U-krajina.


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *