Židovští předáci, rabíni a organizace vyzvali k volbě E. Macrona, bývalého zaměstnance rodiny Rothschilds, Vědomě tak podpořili islamizaci Francie, LGBT++ a gender agendu a zkázu tradiční bílé Francie

Sdílet

Židovské organizace, předáci a rabíni ve Francii otevřeně vyzvali k volbě E. Macrona v druhém kole prezidentských voleb. Kandidátka francouzských vlastenců J. M. Le Pen je prý antisemitka a neonacistka . Ona sama sice žádné takové názory nevyjádřila ani nepropagovala, ale prý takový byl její otec a to se u gojů neodpouští.

Pikantností je, že současný prezident Macron je bývalý zaměstnanec rodiny globálních židovských oligarchů Rothschildů a před 6 lety se objevil z čista jasna a okamžitě měl obrovské finanční prostředky na kampaň a okamžitou přízeň oficiálních medií.

Macronova oficiální politika je podpora zkázy tradiční bělošské Francie a její postupná islamizace dovozem muslimů, rozvrat rodiny (sám Macron je bezdětný sexuální geronto deviant) prostřednictvím podpory LGBT++P a gender agendy. Tohle všechny francouzští Židé dobře ví a veřejně to tedy volbou Macrona podporují.

Přitom je paradoxem, že právě v době vládnutí Macrona vzrostl antisemitismus a útoky na Židy ze strany muslimů se staly běžným jevem. Přesto jsou židovští předáci proti kandidátce Le Pen, která tomu chce učinit konce a konečně proces islamizace Francie zastavit. Jenže to by asi bylo proti hlavním cílům globální finanční oligarchie, která plánuje islamizaci celé Evropy a likvidaci původního bílého obyvatelstva.

Nedělám si iluze, že y Le Pen mohla vyhrát. Volební podvody ze všech posledních liberálně demokratických voleb V USA, Německu, Rakousku, ČR. Slovensku atd. jasně ukazují, že vlastenečtí kandidáti u voleb nemají šanci, ani kdyby je volilo 99% všech voličů. Volby se zkrátka falšují, přesto je vystoupení židovských organizací v určitém smyslu příznačné a mnohé vypovídající o tom, kdo kde vlastně historicky stojí.

Chaim, autor žije v Izraeli


Sdílet

One Reply to “Židovští předáci, rabíni a organizace vyzvali k volbě E. Macrona, bývalého zaměstnance rodiny Rothschilds, Vědomě tak podpořili islamizaci Francie, LGBT++ a gender agendu a zkázu tradiční bílé Francie”

  1. autor zije v Israeli a jeste se divi? Zrejme mu uslo, ze zaplava Evropy muslimaky je prace sionisticke sebranky, nejen soukmenovce Sorose. Ma to dva duvody, je potreba znicit narodni staty v Evrope a drive homogenni populaci nahradit multi kulti hnojem, k tomu ucelu je treba nejdrive zlikvidovat instituci rodiny pomoci LGBT zakonu, naslednou polarizaci spolecnosti pak lze pouzit k rozestvani jednotlivych skupin a ty nepohodlne (bile) pak zpacifikovat a lehce ovladat.
    Za druhe je potreba vyprazdnit blizkovychodni zeme k nastoleni Velkeho Israele, ze by mu to jeho souverci nerekli?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *