Ukrajincům zdarma byty, zdravotní péči, dopravu a 5000 měsíčně. Českým chudým zbytky potravin z veřejné sbírky. Likvidace českého národa v přímém přenosu?

Sdílet

Dnes probíhá v ČR (oficiální název je pejorativní Česko) pozoruhodná akce. Jde o sbírku zbytků potravin pro české chudé, převážně staré lidi. Ti jsou nemilosrdně drceni uměle vyvolanou energeticko/ekonomickou krizí, která byla oficiálně zahájena již před řadou měsíců. Ceny za energie jim stouply o desítky procent, stejně jako základní potraviny. K tomu se jim představitelé „české“ vlády ještě oficiálně posmívají, prý je třeba si vzít svetr-ušetří za topení, také je třeba se uskromnit a zchudnout kvůli boji za zájmy ukrajinských oligarchů a jejich globálních kumpánů. Jenže tihle čeští chudí už zchudnout víc nemohou, pokud se nemají odstěhovat na ulici a tam zemřít hlady!

To ostře kontrastuje s velkorysou pomocí „české“ vlády ukrajinským „válečným“ uprchlíkům. Ti dostávají přednostně zdarma byty (topení a elektriku jim platí stát/obec), mají zcela zdarma zdravotní péči včetně nulových doplatků za léky, zdarma mají rovněž dopravu, parkování, kulturní akce, ZOO atd a ještě návdavkem dostávají kapesné 5000Kč měsíčně na osobu. To všechno si musí český chudý důchodce platit sám!

Obrazně se tak ocitl v postavení osoby druhé kategorie. Kdy privilegovaný uprchlík je ve všech směrech zvýhodňován a běžný Čech naopak odírán a trápen.

Ono není divu, zcela do zapadá do dlouhodobého plánu na likvidaci českého národa, kterou globální finanční oligarchie a její domácí 5. kolona a odbočka nejstarší mafie světa dlouhodobě realizuje. Odpovídá tomu i jejich veřejná rétorika. Skuhrat, jak jim všichni ubližují, když se derou k moci, nebo být neskonale arogantní, když si myslí, že už mají moc pevně v rukách. Nechají si to Češi líbit, nebo tuhle globální parazitující mafii a jejich přisluhovače poženou holemi?

Nebohý Ukrajinec v autě za několik milionů dostane kromě bydlení a zdravotní péče zdarma ještě 5000 měsíčně na účet… platí mu to čeští chudí, které drtí ekonomická krize

Aaron G.


Sdílet

One Reply to “Ukrajincům zdarma byty, zdravotní péči, dopravu a 5000 měsíčně. Českým chudým zbytky potravin z veřejné sbírky. Likvidace českého národa v přímém přenosu?”

  1. tak to dopadne, kdyz deti vychovava generace ktera sama potrebuje vychovat. Kdyz misto samostatneho mysleni navyknou deti uz od malicka cumet do bedny a povazovat vse co tam bezi za realitu a nejdulezitejsi je pro ne hon za nepotrebnym sajrajtem ktery nepotrebuji a jeste si na to musi pujcit. To si pak vladnouci Kosher Nostra chrochta, jak tupe stado aportuje, staci postrasit zlym covidem a blaboly z bible klima sekty a potetovany srot s krouzkem v nose a bolavym prstem od mackani mobilu jim pak vylozene zere z ruky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *