Židovský prezident Ukrajiny vyhlásil mobilizaci všech mužů ve věku 18-60 let. Je tu ale jedna výjimka, Židé jsou v rychlosti evakuováni ze země. Takhle se válčí „cizíma rukama“!

Sdílet

Prezident Ukrajiny Zielenski před pár dny vyhlásil oficiální mobilizaci všech mužů (občanů Ukrajiny) ve věku 18-60 let. Ti jsou povinni se pod hrozbou přísných trestů podrobit bez výjimky odvodu do armády a bojovat proti ruské armádě. Muži na Ukrajině mají dokonce zakázáno opustit své domovy, města a zemi! V případě války by se řeklo normální opatření.

Ovšem na liberálně demokratické Ukrajině mají jednu výjimku, které se to netýká. Ukrajinští Židé (ženy, muži a děti) jsou pomocí židovských organizací urychleně evakuováni ze země. V zemi zůstávají pouze staří Židé, kteří nejsou schopni odvozu do bezpečí. Místní rabíni dokonce vyzývají na internetu ke sbírkám na ochranu synagog a židovských center v době jejich nepřítomnosti. Evakuace probíhá ve speciálním režimu a je zjevně koordinována i ze strany ukrajinských úřadů. V Izraeli se už vláda připravuje na jejich přijetí. Ukrajinci se sice rovněž snaží opustit alespoň velká města, těm ale žádná pomoc poskytována nikým není. Naopak jsou vystaveni teroru místních polovojenských jednotek a mafií.

Židé s ukrajinským občanstvím jsou evakuováni ze země, jich se povinnost obrany země netýká. Bojovat za ukrajinskou vlast budou na plážích u Nahsholimu, Kiryat Yamu a v Eilatu

Jak je to možné? Ukrajinci musí na frontu a občané Ukrajiny Židé se v klidu mohou odjet do bezpečí?! Snadno! Z občanů Ukrajiny židovského původu se přece rázem stali občané Izraele, na které se žádná branná povinnost vyhlášená jejich ukrajinským prezidentem nevztahuje! Vynucovat si na nich přijaté zákony nikdo nedovolí. Proč?

Vysvětlení přinese pohled na vůdčí představitele téhle liberální demokracie. Prezident je židovského původu a dokonce ani nehovoří ukrajinsky (pouze rusky, anglicky a jidiš) a ještě nedávno byl židovského původu i premiér (Grojsmann), šéf tajné služby a národní banky – následně byli nahrazeni oficiálními loutkami ukrajinské národnosti. Hospodářství země v podivné privatizaci uchvátili převážně židovští oligarchové jako Pinchuk, Kolomojski, Porošenko, Feldmann atd… Na Ukrajině v současné době žije asi 200-300 tisíc Židů.

Všichni výše uvedení chtějí nepochybně válčit s Rusem, ale ukrajinskýma rukama. Oni společně se západními politiky rádi pošlou umírat ukrajinské goje za cizí zájmy. Je nářky ukrajinských matek nad mrtvými syny dojímat nebudou.

Takže Ukrajinci bojujte až do poslední kapky krve, až válka skončí tak se zase třeba vrátíme, pokud to pro nás (ne nutně pro vás) bude výhodné!

JE SUIS UKRAJINEC s izraelským občanstvím a zdravím z pláže v Eilatu od Rudého moře

Mordechai Rabinowitch, t.č. Eilat u Rudého moře, jinak Dněpropetrovsk, ulice Shalom Alejchum

Ukrajinci se snaží zoufale opustit hlavní město obklíčené ruskou armádou. Pomoc od úřadů nemají žádnou…

Joe Nowak, Chicago, USA

článek nemusí vyjadřovat názor redakce


Sdílet

One Reply to “Židovský prezident Ukrajiny vyhlásil mobilizaci všech mužů ve věku 18-60 let. Je tu ale jedna výjimka, Židé jsou v rychlosti evakuováni ze země. Takhle se válčí „cizíma rukama“!”

  1. Tak ako vzdy,rovnaky scenar,zidia postvu medzi sebou ostatne narody nech sa vzajomne nicia a potom oslabeneho takzv.vitaza polahky znicia.Peniaze a bohatsvo boli,su a zrejme aj budu bozstvom pre vacsinu ludstva.A ktoze to vladne dlhe starocia takmer vsetkym peniazom? Je to chazarska zidosionistickoiluminatska satanisticka mafia ROTHSCHILD a spol.Tito su zodpovedni za vsetky ekonomicke politicke, pandemicke krizy,taktiez za vsetky vojenske konflikty na celom svete.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *