Nový starosta New Yorku je černoch a chce ze všech místních udělat vegetariány. Je vegetariánská strava kosher?

Sdílet

Nový starosta nejbohatšího města na světě New Yorku Eric Adams (demokratú je černoch a současně vegetarián. Podle jeho plánů by se měli stát vegetariány i všichni obyvatelé města. New Yorčané by podle něj měli vést živost odvislý od rostlin.

New York City je decimováno šílenými koronavirovými nařízeními, obrovskou drahotou nájmů, opět rostoucí kriminalitou a starosta zatím chce řešit vegetariánství. Otázkou navíc zůstává, jak se k tomu postaví početná židovská menšina, Židů údajně žije ve městě kolem 2 milionů. Je vlastně vegetariánská strava kosher?

Nový starosta New Yorku je vegetarián a chce k vegetariánství přivést i celé město

Bláznivý starosta NYC je jen další kámen do mozaiky globální perestrojky, která má zlikvidovat bílou rasu a bílé národy. Do vedení zemí a měst jsou dosazováni (nikoliv voleni) excentrici a zoufalci, kteří se zabývají podružnou agendou a vedou země/města k postupnému zániku. Ono se stačí podívat na poslední 2 primátory Prahy – Krnáčová (Babišovo ANO) a Hřib (Piráti) i oni jsou příkladem zoufalců, kteří se dostali do řídící funkce, na kterou nestačí. Výsledkem je, že následně místo kolabující dopravy řeší koloběžky a neziskovky, nebo si primátor Hřib vezme 14 dnů volno a jde pomáhat do nemocnice a na radnici nikomu nechybí. Jenže to není náhoda, podobný trend vidíte i v Brně, Plzni, Olomouci. Ostravě atd….


Sdílet

3 Replies to “Nový starosta New Yorku je černoch a chce ze všech místních udělat vegetariány. Je vegetariánská strava kosher?

  1. Pamatuji si článek, jak v jedné velké německé automobilce přešli v závodce na vege stravu. Dokonce se k tomu ozvali i někteří vegetariáni s tím, že oni si dobrovolně vybrali, tak tedy tak praktikují, ale vnucovat to takhle lidem je přes čáru.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *