Rakouská ministryně spravedlnosti podváděla při doktorandské práci a asi jí odeberou titul. Plagiáty a touha po akademických titulech jako „nemoc“ u liberálně demokratických politiků? Benda, Malá, Krčál…

Sdílet

Rakouská ministryně spravedlnosti Alma Zadić podle všeho přijde o doktorandský titul z univerzity ve Vídni. Podle vyšetřování místní komise podváděla při doktorandské práci, kdy vědomě opisovala z děl jiných autorů. Jelikož se ale jedná o liberálně demokratickou političku se správnými názory, tak ještě univerzita pořádá o přezkoumání zahraniční odborníky. Zadič proslula svojí podporou všeho nerakouského, nekřesťanského a nebělošského.

Je to trochu paradox, proč tihle liberálně demokratičtí politici po celé Evropě (u nás doma se jim říká havlisté) tolik touží po akademických titulech? Stačí si vzpomenout na poslance ODS M. Bendu, či vládní úředníky Krčála, Malou, Kalvoda atd. To chtějí mít pocit, že doopravdy něco umí, když ve skutečnosti je to přesně naopak?


Sdílet

2 Replies to “Rakouská ministryně spravedlnosti podváděla při doktorandské práci a asi jí odeberou titul. Plagiáty a touha po akademických titulech jako „nemoc“ u liberálně demokratických politiků? Benda, Malá, Krčál…

  1. A co ty ceske ministryne obrany? To je take radost pohledet na ten debilii svet .Pamatuji je vsechny tri a k tomu jeste fesandy ,ze ?
    Za nimi skody v bilionech ,proste democracie kde se to meni po 4 letech ,nikdo za nic neruci .Po hoooodne letech v takove demo mohu prohlasit ZLATI KOMUNISTI

  2. Je vidět, kam to ten Západ dopracoval, kam to klesli. Získávání titulů nečistým způsobem. Vzpomínám si na kauzu 10 let zpátky na plzeňských právech, tam se kupčilo s tituly JUDr. Dokonce vznikla píseň na toto téma JUDr. z Plzně, otisknu zde první čtyři verše:
    Raduji se jako kráva,
    jdu studovat totiž práva,
    fakt se těším velice,
    mám na to tři měsíce.

    Zkratka JUDr. znamená Jak Udělat Doktorát rychle.
    Za režimu před 1989 býval titul RSDr. a u něj se vědělo, že jde především o stranický nežli vědecký přínos. Oficiálně to byl doktor sociálních věd, častější, leč přiléhavější (des)interpretace byla Rozhodnutím Strany Doktor.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *