Americké CDC potichu výrazně snižuje počty údajných úmrtí na koronavirus, prý to byly „technické a počítačové chyby“. Jenže očkovaným to už nepomůže

Sdílet

Americké Center for desease control – CDC (obdoba českého Státního zdravotního ústavu) potichu snižuje počty údajných obětí pandemie koronaviru. Třeba z celkového počtu údajných dětských obětí 1,755 je najednou „jen“ 416 dětí, které prý zemřely na koronavirus. Z celkového počtu obětí 851 000 Američanů je najednou „jen“ necelých 760 000 údajných obětí pandemie. Na vině prý jsou „technické a počítačové“ chyby.

Smutné je, že ona původní data byla využita, k nucenému očkování řady Američanů, kteří by normálně očkování nevyzkoušenou experimentální látkou odmítli. Nyní má řada z nich vážné nežádoucí účinky, ale už je pozdě, Odočkovat se již nemohou.

Ukazuje se, že po celém světě docházelo k úmyslnému nafukování počtů obětí koronaviru, což následně sloužilo vládám k „nekonečným lockdownovým terorům“ a nucené vakcinaci občanů včetně dětí. Budu se nyní tihle darebáci hlásit k odpovědnosti za způsobené utrpení?


Sdílet

2 Replies to “Americké CDC potichu výrazně snižuje počty údajných úmrtí na koronavirus, prý to byly „technické a počítačové chyby“. Jenže očkovaným to už nepomůže

  1. Copak v USA, ale u nás se také pracovalo s nafouknutým číslem a ještě to MZČR na stránce se statistikami drze přiznávalo, že úmrtí jsou počítána na základě toho, kdo měl pozitivní ten pofiderní test bez ohledu na skutečný zdravotní stav.

  2. Biden a Fiala pohovorili v pratelskem tonu o celosvetovych problemech zpusobenych Putinem na meatingu svolanem primo predsedou Fialou.Bude poveren primo Ministrem Rakusanstein k vyreseni tohoto nemaleho problemu.Za soudruzkuy bude poverena s Pekarova se zastupkyni z cikanske obce (pirati).Celosvetova debata o ztrestani Putina se pozdeji zvrhla v bohapustou zranici .

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *