Zálohy za elektřinu +78%, zálohy za plyn +39%. Češi budou mrznou za globální zájmy! Na vině jsou „čeští“ protektorátní politici a nikdo jiný!

Sdílet

Ačkoliv se můj odběr elektřiny a plynu loni mírně snížil, přesto mi dodavatelé navýšili zálohy za energie – elektřinu o 78% (ČEZ), plyn o 39% (Pražská plynárenská). Takže budeme s dětmi asi mrznout a svítit loučemi“. (Paní M. matka 2 dětí)

To je jeden z několika dopisů, které nám zaslali čeští čtenáři do redakce zde v Texasu. Přitom je patrné, že úplně stejné zdražování čeká Čechy příští rok. Je to uměle vyvolaná energetická krize a oficiální důvody jsou známé: emisní povolenky, podpora obnovitelných zdrojů. válka za cizí zájmy s Ruskem, přeměna Ukrajiny na Izrael 2.0.

Vinu musíme přičítat pouze místním loutkám. Nikdo je nenutil, aby sloužily protičeským cizincům. Jistě mnozí namítnou, že mnozí z nich ani nejsou Češi (Babiš – ten není ani Slovák, ani Maďar, Fiala po volbách se najednou ukázalo, že vlastně také není ani Čech, ani Moravák), ale to na věci nic nemění! Oni slouží cizímu pánovi ze zištných zájmů, protože se chtějí při službě obohatit, nebo na ně pán něco ví. Obojí je stejně zavrženíhodné.

Češi si musí uvědomit, že jsou řízeně vedeni k chudobě a následné fyzické likvidaci. Jejich místo mají postupně obsadit dovezení černí a muslimští uprchlíci. Český národ je likvidován umělou chudobou, biologickými prostředky (viry, očkování), lgbt, gender ideologií atd. Všechno to přitom mají na svědomí stále stejní lidé!

Je čas tomu říct jasné NE. Tohle je země Čechů a zádní globální parazité na ní nemají nárok a jejich místní 5. kolonu je třeba jednou provždy eliminovat z neustálého rozvracení a vysávání výsledků práce českého národa.


Sdílet

One Reply to “Zálohy za elektřinu +78%, zálohy za plyn +39%. Češi budou mrznou za globální zájmy! Na vině jsou „čeští“ protektorátní politici a nikdo jiný!”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *