V západní Evropě je mnohem vyšší pravděpodobnost přepadení na ulici než v ČR, nebo na Slovensku

Sdílet

Pravděpodobnost, že člověka přepadnou lupiči na ulici je v ČR a na Slovensku mnohem nižší než ve „vyspělé“ západní Evropě. V přepočtu na na 100 tisíc obyvatel máte na Slovensku pravděpodobnost 6 přepadení, v ČR 14. V Takové Belgii je to „pěkných“ 140, stejně jako ve Španělsku, Velká Británie je těsně za tím se 132 přepadeními. Multikulturní Švédsko má skóre 88, Rakousko 30. Německo 43 a Francie 40. Nejnižší počet má Maďarsko 6. Když navíc uvážíme, že v západní Evropě se řada přepadení spáchaných uprchlíky do policejních statistik vůbec nedostane, tak je pátrané, že existuje přímá korelace mezi „multikulturní společností“ a pouliční kriminalitou. Například v Německu se imigranti podílejí na 38% kriminálních činů, ačkoliv tvoří jen asi 10% populace! Ve Francii je to skoro polovina veškeré kriminality! Ve Švédsku více než 40%!

Mapa Evropské kriminality

Pokud Češi a Slováci chtějí mít nadále klidné ulice, tak by měli usilovat o zabránění imigrace (včetně odsunu již problematických imigrantů) za každou cenu! Jinak je čeká divoká Belgie, Francie, Německo, nebo Švédsku s jejich no-go zónami a multikulturním terorem.

Je nutné připomenout, že současná „česká a slovenská“ vláda se k imigraci otevřeně hlásí. Za vlády A. Babiše probíhala řízená imigrace rovněž, ale „neoficiálně“. Ted to má být podle ministra Rakušana (STAN) a jeho kumpánů neziskovkářů oficiální, protože prý je to naše povinnost! Tomu musíme zabránit i kdyby mělo dojít k vážné společenské krizi, jaká tu ještě nebyla!


Sdílet

One Reply to “V západní Evropě je mnohem vyšší pravděpodobnost přepadení na ulici než v ČR, nebo na Slovensku”

  1. Ještě by bylo vhodné doplnit, že tzv. El Paso (loupežné přepadení) není úplně doménou etnických Čechů, snad s výjimkou spodiny a feťáků.
    Jinak je správné kritizovat nelegální migraci a přísun uprchlíváků a krimigrantů, ale co migrace legální, kdy v podstatě není problém , aby se jakýkoliv primitiv ze zemí třetího světa přisral do České republiky. A byl v podstatě nevyhoditelný. Maskováno např. za „studentská“, „podnikatelská“, „lázeňská“ nebo „turistická“ víza.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *