V německém Miltenbergu uspořádali arabský očkovací den. Skoro nikdo nepřišel. Uprchlíci o očkování nemají zájem. Jsou experimentální vakcíny určeny jen pro bílé?

Sdílet

V německém Miltenbergu uspořádali arabský očkovací den v místním vakcinačním centru, kde se očkuje experimentálními vakcínami proti koronaviru. Pouze arabsky mluvící uprchlíci se mohli dostavit, probrat vše ve své rodné řeči a následně se nechat naočkovat. Ke zklamání organizátorů ale skoro nikdo nepřišel. Doktor Alhasan Al-Shammari byl velmi zklamán, prý dělal, co mohl, ale vše se nedá ovlivnit. Organizátoři si ale akci pochvalují, prý každý očkovaný jedinec se počítá.

Z podobných informací po celé Evropě to vypadá, že očkování experimentální vakcínou je určeno pouze pro bílé gojské národy. Pro nové Němci, kteří místo němčiny hovoří arabsky, turecky, urdu, paštunsky atd., potřeba zjevně není. Stejný obrázek je mimochodem viděn i v českých očkovacích centrech, ani tak ještě neviděli černocha, Vietnamce, Araba. atd… (psali jsme zde). Jsou experimentální vakcíny se všemi těmi tajenými vedlejšími účinky určeny jen pro nás bílé?


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *