Barevní imigranti se proti koronaviru neočkují?! Jsou experimentální vakcíny jen pro bílé Čechy? Podivné zprávy z vakcinačního centra

Sdílet

Naší redakci se ozvala osoba pracující ve vakcinačním centru s následujícím postřehem. Mezi očkovanými ještě nikdy neviděla barevného imigranta, nebo uprchlíka. Za celou dobu její služby (v řádech měsíců) ještě nikdy mezi očkovanými nepřišel na očkování černoch, Arab, ani Vietnamec. Podle zprávy této osoby udělali podobné pozorování i další zaměstnanci vakcinačního centra. Jak je to možné? Oficiálně v ČR žije nejméně 100 000 barevných imigrantů. Ve skutečnosti je to číslo daleko vyšší. Arabů a dalších muslimů žije v ČR kolem 60-70 tisíc, černochů zhruba 50tisíc. Vietnamců asi 120 tisíc! Jak je možné, že ve velkém vakcinačním centru podobné lidi nikdy neviděli? Žádná specializovaná vakcinační centra pro barevné emigranty v ČR nenajdete!

Jsou snad experimentální vakcíny určené pouze pro bílé Čechy? Ona část barevných imigrantů žije v ČR nelegálně a tak nemají k legální „péči“ přístup, ale ani to nemůže situaci vysvětlit!

Podobné zprávy jsme dostali i od našeho spolupracovníka v Německu. Tak rovněž nejsou údajně uprchlíci a barevní imigranti očkováni.

redakce: Vzhledem ke skutečnosti, že členové redakce všichni žijí v zahraničí, tak nejsme schopni tuto informaci 100% ověřit, ale překvapeni by jsme nebyli! Tímto prosíme čtenáře o spolupráci, pokud někdo máte podobné ověřené informace, tak nám je zašlete na mail uvedený v sekci kontakty a o nás. Anonymitu přispěvovatele garantujeme!

redakce, Texas, USA


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *