Německá oficiální media přikreslila jaderným elektrárnám černý kouř. Přitom se tam nic nespaluje, pouze z nich stoupá bílá pára z chladících věží

Sdílet

Německá oficiální media v boji proti současné bělošské rozvinuté kultuře neváhají ani minutu, když je potřeba se uchýlit k nějaké otevřené lži nebo manipulaci. Je jedno, zda jde o lgbt, koronavirus, imigraci, nebo životní prostředí.

Nedávno to prokázala třeba „veřejnoprávní“ televize ZDF. Tak k chladicím věžím jaderných elektráren při retušovala tmavý kouř, který má evokovat škodlivé spaliny. Cílem bylo pomocí účelové manipulace podpořit zákaz jaderných elektráren po celé Evropě a přispět tak k deindustrializaci evropské bělošské společnosti a k jejímu masivnímu chudnutí. Jenže jaderné elektrárny žádné spaliny neprodukují, protože tam nic nehoří/nespaluje se, ohřev zde probíhá z řízené štěpné reakce a z chladicích věží stoupá maximálně bílá pára (voda v plynném skupenství)!

To už ale bylo moc i na ekologií poblblé Němce. Proto ZDF obrázek záhy změnila a vymlouvala se, že tmavý kouř tam byl kvůli „čitelnosti“ textu!

Ona jsou oficiální media plná účelových manipulací a lží. Ne nadarmo se jim v Německu říká „Lügenpresse“ (prohlaný tisk). Ono to ale v Čechách, nebo na Slovensku není lepší. Není divu, že se lidé od nich odvracejí a hledají skutečné informace na nezávislých webech. Právě proto oficiální media alternativní media tak upřímně nenávidí.


Sdílet

2 Replies to “Německá oficiální media přikreslila jaderným elektrárnám černý kouř. Přitom se tam nic nespaluje, pouze z nich stoupá bílá pára z chladících věží

  1. Jerrio Uchamůra:
    (…)v boji proti současné bělošské rozvinuté kultuře …
    Ano, stačí si vzpomenout na JAR před Mandelou (za tzv, apartheidu) a porovnat se situací po liberálně-demokratických reformách, kdy se z jedné nejbohatších zemí, která byla schopna vyvinout atomovku, stal slum třetího světa. A ani jihoafrickýmčernochům nepřináší liberálně demokratická totalita žádnou perspektivu.

    (…)retušovala tmavý kouř, který má evokovat spaliny
    Nepřipomíná to náhodou ještě JINÉ pohádky? :-))))))

    1. Je to proste v nich .Maji cca o 20 % nizsi inteligenci a chteji jen privilegia a delat problemy @00 let svobodne Haiti a 13 % v Americe kde je poznas dle chuze i v noci oni se vali jsou tlusti jako prasata jen cumi do TV a zerou odpadni zradlo.Je to proste luza ,neni o cem zde se rozepisovat. Kdo zije na „zapade „tak vi

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *