Španělské děti se začnou učit o genderu již v mateřské školce. Pohlaví prý neexistují a vše je konstrukt. Tohle je ten západ, kam chtějí havlisté patřit…..?!

Sdílet

Španělská vláda premiéra Sanchéze schválila nový vzdělávací program pro děti v mateřských školách (mladší 6. let). Dětem bude již od nejútlejšího věku „vysvětlováno“, že žádná pohlaví neexistují a pohlaví je konstrukt. Podle této „teorie“ si každý může zvolit své pohlaví podle aktuálních pocitů. Podle pravice ze strany VOX se jedná o perverzní útok na nevinné děti, které se nemohou bránit. Návrh odsoudila i katolická církev.

Podle nezávislých komentátorů se jedná o aktivitu z kruhů LGBT++P komunity blízkých globalistům, která si od toho slibuje větší možnosti „sexuálního vyžití“ především pro homosexuály. Mnozí homosexuálové totiž inklinují ve své deviantní sexuální touze k dětem. Ostatně asi 40% všech pedofilních znásilnění mají na svědomí právě oni. Podobná perverzní výchova totálně děti/mladé lidi zmate a pro některé bude přirozené, že se o ně začne intimně zajímat pedofilní gay. Dnes by to totiž odmítly, protože jak doma, tak ve škole slyší, že pedofilie je trestná a vilní gayové na ně nemají nárok. To se ale vymýváním mozků po několika letech může změnit. Obzvlášť pokud rodičům začnou hrozit odebíráním dětí za případný odpor k podobné výuce.

Současné Španělsko je vystaveno brutálnímu útoku globalistický netvorů z řad globální finanční oligarchie. Byla legalizována eutanázie, probíhá masová výměna obyvatelstva, kdy běloši jsou likvidováni korona plandemií a místo nich dováženi černoši a muslimové, v zemi zuří LGBT++P teror….

Tohle je ten západ, kam nás Čechy chtějí havlisté zatáhnout?!


Sdílet

One Reply to “Španělské děti se začnou učit o genderu již v mateřské školce. Pohlaví prý neexistují a vše je konstrukt. Tohle je ten západ, kam chtějí havlisté patřit…..?!”

  1. Už jenom věta „Pohlaví prý neexistují a vše je konstrukt.“ je velký políček biologii a exaktnímu vědeckému poznání jako takovému.
    Akademické vysvětlení: U složitějších organismů (včetně lidí) vsadila příroda na pohlavní rozmnožování z více než dobrého důvodu. Lze lépe odolávat vlivům prostředí. Jinak řečeno složitější organismy včetně lidí těžko mohou být bezpohlavní, to by pak bylo rozmnožování skrze klonování, no a při dělání kopie z kopie se stále zanáší víc a víc chyb do genomu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *