Britský chlapeček (6) obviněn církevní školou z transfobie! Rodiče nechápou. Tohle je ten západ – náš vzor?!

Sdílet

Rodiče malého chlapce (6 let!) obdrželi dopis od církevní školy na Isle of Wight ve Velké Británii, kde jejich syn byl obviněn z transfobie, protože nechápal, že jeho „genderově fluidní“ spolužák zhruba stejného věku si není jist, zda je dívka, nebo chlapec. Rodiče se proto rozhodli raději synka vzdělávat doma, aby ho nevystavovali dalším podobným šíleným nápadům vedení školy. Veřejně se ale ptají, jak může malý kluk takovým věcem vůbec rozumět?!

Velký počet židovských aktivistů prosazující konstruktivistické genderové teorie vede ke vzniku mnoha alternativních, nebo konspiračních teorií

Je to jedna z mnoha dalších ukázek, jak je tradiční západní kultura bílého muže likvidována podle plánu globálních finančních elit. LGBT, gender šílenství, green deal, migrace, koronavirus…. to všechno jsou střípky jedné mozaiky šíleného plánu na jehož konci má zmizet bílá kultura. Přitom mnoha lidem začíná docházet, že to není vina snaživých aktivistů, nebo neziskovkářů. Začínají vidět skutečné architekty této perverzní genocidy bílé rasy a národů. Odváží se na ně konečně veřejně ukázat prstem?

Joe Nowak, Chicago, USA


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *