Letecká společnost Ryanair cílí reklamu už pouze na černé „novo Čechy“. Náhoda, arogance západní korporace, nebo jen nedbalost? Ne, dlouhodobý plán na likvidaci bílé rasy.

Sdílet

Letecká společnost Ryanair rozesílá českým obyvatelům reklamní maily, kde se objevují pouze černí modelové. Přestože v ČR žije zatím černochů a barevných imigrantů minimum. Je to šlendrián marketingového oddělení, nebo snad náhoda? Nebo je to projev arogance západní korporace vůči Čechům z „východu“? Či snad firemní omyl?

Ne, jedná se o dlouhodobý plán podprahově vnucovat bílým dojem lidem, že být Čech (Němec, Francouz, Slovák atd) znamená být barevný. Je to dlouhodobá strategie globální finanční plutokracie, která usiluje o zničení bílé rasy a její nahrazení barevnými imigranty.

černoši leťte na výlet. Češi zůstaňte doma!

Mnozí ale namítnou, oni přece nevlastní tuhle leteckou společnost?! Jenže jí mohou velmi snadno ovládnout přes finanční systém, který se jim podařil ovládnout. Například banky tak pohrozí zastavením provozního financování firmám, které nebudou podobnou multikulti (LGBT atd) agendu prosazovat. Před časem mi vyprávěl známý, že dostal od jedné potravinářské korporace jako dodavatel dopis, kde mu korporace psala, že s ním přestane spolupracovat, pokud nebude veřejně podporovat „manželství pro všechny“ (sňatek gayů a leseb). Jedná se tedy o propracovanou strategii, která je vždy pouze přizpůsobena místním podmínkám.

Jak se takovému rozvratu, na jehož konci je naše likvidace, bránit? Hlasujte peněženkou, prostě nikam s touhle leteckou společností neleťte. Vždyť si tak kopete vlastní hrob?! Jeďte raději na dovolenou do Jižních Čech, nebo na Moravu.


Sdílet

One Reply to “Letecká společnost Ryanair cílí reklamu už pouze na černé „novo Čechy“. Náhoda, arogance západní korporace, nebo jen nedbalost? Ne, dlouhodobý plán na likvidaci bílé rasy.”

  1. Také mně nějaký takový plakátek do mailu dorazil. Byl jsem zhrozen, jaký multikulti škvár rozesílají. Kdoví jestli to hlavně nebude tím, že má hlavní stan v zemích, kde multikulti má dlouhou tradici.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *