„Český“ politik klečí před chanukou. Jakou má Česká Republika vlastní suverenitu?

Sdílet

Kandidát na ministra zahraničí J. Lipavský (Piráti) v nové „české“ vládě šel k prezidentovi Zemanovi požádat o schválení ve funkci. Zeman prý k němu má výhrady kvůli jeho názoru na přesun „české“ ambasády v Izraeli z Tel Avivu do Jeruzaléma.

Lipavský zřejmě o funkci velmi stojí a tak udělal potřebnou přípravu. Vyrazil na izraelskou ambasádu v Praze oslavit svátek chanuka, společně s ním tam šla i nová předsedkyně poslanecké sněmovny Adamová-Pekrová (TOP 09). Je jistě pěkné uctít náboženský svátek našeho věčného spojence na blízkém východě. Jen se vkrádá otázka, zda chodí přední izraelští politici slavit na českou ambasádu v Izraeli třeba svátek „Jana Husa“, nebo Velikonoce? Odpověď je, nechodí! Proč to tedy dělají ti čeští?

Proč se kandidát na ministra zahraničí ČR musí chodit klanět před chanukový svícen, aby ukázal devótním úctu gestem, které se podobá líbáním prstenu bossům „ctihodné společnosti“? Obměkčí to snad Zemana, který se sám prohlašuje za žida (etnicky ani nábožensky jím není) a Izrael nazývá svým druhým domovem?

Nebo je to snad poklona někomu/něčemu úplně jinému? Budou se „čeští“ politici chodit klanět i na muslimské ambasády při ramadánu, nebo na indické při oslavách boha Šivy? To jsou relevantní otázky, které si ale oficiální media překvapivě nekladou!

Má vůbec naše stará vlast nějakou mezinárodní suverenitu? Nebo už je to jen loutkový protektorát „Česko“, kterému vládnou samozvaní vyvolení vládci světa?! Budou Češi nadále přihlížet jak jim likvidují stát, národ a nyní i je samotné? Nebo se budou té hydře bránit ze všech sil a nakonec zvítězí?!

Sára Stein, NYC, USA


Sdílet

One Reply to “„Český“ politik klečí před chanukou. Jakou má Česká Republika vlastní suverenitu?”

  1. Ti dva jsou asi tak Češi, jako byl Čingischán Izraelec. Proč tam šli zrovna oni dva je nad slunce jasnější. Uši jim trčí z hlavy stejně jako Babišovi, Svrčinové, Blatnýmu, Arschenbergerovi a mnoha dalším „českým“ vysoce postaveným osobám.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *