V Rakousku už otevřeně vyhrožují lékařům odmítající doporučovat očkování pacientů experimentální vakcínou proti koronaviru. Je to u nás jiné?

Sdílet

V Rakousku začíná jít do tuhého! Od příštího roku má být povinné očkování experimentálními vakcínami proti koronaviru pro všechny Rakušany. Těch odmítajících se podílet na farmaceutických experimentech vlastními těly a riskovat své zdraví je totiž v Rakousku zatím stále dost (nejméně 2 miliony) a mezi nimi i spousta lékařů.

Lékařům v Rakousku začala otevřeně vyhrožovat místní lékařská komora. V dopise zaslaném všem lékařům prezidentem komory Thomasem Szekeresem je lékařům vyhrožováno, že v případě, že nebudou pacientům doporučovat toto očkování, nebo je otevřeně budou upozorňovat na případná rizika, tvrdými postihy. Ve hře prý je dokonce vyloučení z komory a tedy nemožnosti vykonávání lékařského povolání.

Jistě úplně náhodu po podobném opatření volají v korona hysterici v ČR. Především šéf ČLK Kubek a náměstkyně ministerstva zdravotnictví Vašáryová. Jen by mě zajímalo, pokud někdo na následky očkování těmito nevyzkoušenými vakcínami zemře, či vážně onemocní, mohou si příbuzní jít „schladit žáhu“ na Kubkovi a oné náměstkyně? Nebo na vládních politicích? Třeba podle biblického „oko za oko, zub za zub“? To by se asi korona vakcinéři divili, že?! Oni chtějí rozhodovat o lidských životech, ale odpovědnost nést žádnou nechtějí.

Podobné útoky na názorové oponenty každého soudného člověka (lékaře i laika) musí jen utvrdit v odmítání experimentálních farma pokusů na lidech! Nejsme pokusná laboratorní zvířata, stejně tak jim nejsou naši pacienti!

prometheus


Sdílet

One Reply to “V Rakousku už otevřeně vyhrožují lékařům odmítající doporučovat očkování pacientů experimentální vakcínou proti koronaviru. Je to u nás jiné?”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *