77% procent zemřelých Britů na koronavirus bylo plně očkováno. Oficiální údaj vyrazil vakcinačním fanatikům dech. Přesto požadují další posilující dávky. Jde o genocidu bělochů?

Sdílet

Podle oficiálních údajů z Velké Británie bylo 77% zemřelých na koronavirus v období mezi 15/11/2021 a 15/12/2021 plně očkováno experimentální vakcínou. Pozitivně testovaných je dokonce v UK 84%! To je pro očkovací fanatiky a podvodníky nepříjemná pravda. Tohle asi bude ta „epidemie neočkovaných! Ukazuje se, že očkování experimentální vakcínou nemá na obranu před koronavirovým onemocněním žádný vliv. Naopak zjevně snižuje obrany schopnost organismu čelit virovým infekcím, nehledě na další vedlejší účinky. Ono není divu, experimentální rychlokvašky z dílem západních farmaceutických firme nebyly nijak testovány a zkoušeny. Prostě se provedl masový experiment na západní bílé populaci.

To ale nebrání establishmentu dál doporučovat „posilující“ dávky, které už prokazatelně mohou pouze uškodit.

Můžeme se jen dohadovat, co přesně bylo motivací korona plandemie. Ale dobro lidstva to určitě není. Vše ukazuje, že se jedná o snížení spotřeby a té lze dosáhnout 2 způsoby: snížením počtu lidí, nebo masivním zchudnutím – případně kombinací obojího. Jelikož globální parazité, kteří za korona plandemií stojí, považují běžné lidi za dobytek a o našem vyhubení již mluví de facto veřejně, pak se nelze ničemu divit. Je otázkou, zda půjdeme jako ovce na porážku, nebo se postavím té globální hydře na rozhodný odpor a boj na život a na smrt.

Generální ředitel výrobce vakcín A. Bourla si určitě mne ruce, kšeft s experimentálními vakcínami jde skvěle

vědátor


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *