Hamburský starosta si vymyslel počty neočkovaných na JIP. Ze 14,3% udělal 90%, tak se dělá pandemie. Kdy padnou podobné lži v ČR?

Sdílet

Starosta německého Hamburku Peter Tschentscher zdůvodnil zavedení drastických korona opatření pro (neočkované) obyvatelstvo údajným obrovským počtem neočkovaných nemocných na JIP. Podle starosty jich (neočkovaných) tam bylo v půlce prosince 90%. Neočkovaný Němec proto v Hamburku nikam nesmí s výjimkou obchodů s potravinami, drogerie a lékárny.

Jenže pak se ukázala mrzutá pravda. Neočkovaných v té době bylo na JIP méně než polovina! Ve skutečnosti prokazatelně neočkovaných leželo na JIP v Hamburku jen 14,3%, pak tam byla asi 40% osob u nichž nebyl status očkování znám a zbytek (asi 40%) plně očkovaný experimentálními vakcínami.

V Německu totiž platí pravidlo, každý, kdo má positivní korona test, jen považován za korona pacienta. Když na JIP přivezou oběti přepadení, nebo autonehody a mají pozitivní test, tak už jsou najednou korona pacienti. Že mají zlomenou nohu, nebo jsou bodnuti nožem? No jasný případ zákeřného koronaviru, že!

Stejně to ale vypadá všude jinde. Oficiálně jsou prý JIP zahlceny neočkovanými, ale ve skutečnosti je to tak 50:50, mnohdy plně očkovaní začínají převažovat, protože se ukazuje, že experimentální vakcíny před koronavirovou nemocí nechrání. Je tedy jen otázkou času, kdy padne česká „neočkovací“ lež establishmentu a propagátorů očkování.

Milan v Německu


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *