Jak to doopravdy vypadá s odporem proti očkování v Německu. Nevěřte „českým“ mediím ani slovo!

Sdílet

Když si otevřete česká establishmentová media, tak asi nebudete překvapeni ze zpráv, jak je Německo údajně nadšené z očkování experimentálními vakcínami proti koronaviru. Jak Němci údajně radostně dodržují koronovirová opatření, která z nich dělají nesvéprávné otroky. Odmítači očkování jsou pak (stejně jako jinde) líčeni co by nejhloupější primitivové, blázni, případně jako neonacisté.

Jenže realita je zcela jiná. Ano, v Německu momentálně je nastolena koronavirová totalita. Kdy skoro polovina obyvatelstva nesmí oficiálně do obchodů. za zábavou, sportem atd. Zakázány jsou proti režimní demonstrace a na sociálních sítích a v mediích zuří tvrdá cenzura. Plánuje se povinné očkování s trestem vězení pro ty, kteří odmítají být pokusnými králíky farmaceutických firem.

Jenže tím podobnost s realitou končí.

Po celém Německu probíhají masivní (třebaže zakázané) proti koronavirové/totalitní demonstrace. Ve zdravotnictví stále odmítá očkování polovina zaměstnanců a dokonce polovina lékařů! Část zdravotníků má našvindlované očkování, tj. mají certifikát, ale vakcínu si píchnout nenechali (já osobně znám ve svém okolí dva takové případy a to žiju v menším městě). Po celé zemi se objevují případy podivných úmrtí (infarkty, mrtvice, atd.) u zdraví zcela očkovaných jedinců. Po zemi vzniká paralelní síť kulturních zařízení a hospod. Stále více Němců si začíná uvědomovat, co se skutečně děje a kdo je jejich nepřítel.

Takže nevěřte českým oficiálním mediím ani slovo, jejich propagandistický popis německé totality nemá naštěstí s realitou moc společného! Situace je ale velmi vážná, to nepochybně.

Zakázaná demonstrace na severu Německa. „Zdravá společnost se stará o nemocné, nemocná společnost trestá zdravé“

Milan v Německu


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *